Cruella: Στο νέο trailer η Emma Stone θυμίζει ακόμη πιο πολύ τον Joker

Αντιμέτωπη με την Baroness της Emma Thompson
07 Απριλίου 2021 18:13
Cruella: Στο νέο trailer η Emma Stone θυμίζει ακόμη πιο πολύ τον Joker

H Disney έδωσε στην δημοσιότητα ένα ακόμη trailer για το επερχόμενο Cruella με την Emma Stone και όσο κι αν θέλουν να το αρνούνται οι συντελεστές, άλλο τόσο θα σας μοιάσει με το "Joker" του Joaquin Phoenix, ενώ έχει και μια σκηνή "καρμπόν" βγαλμένη από το "The Dark Knight". Αυτή τη φορά εστιάζει στην "κακιά" της ταινίας, την Baroness που την υποδύεται η Emma Thompson και θα κάνει τη ζωή της Estella ποδήλατο.

Mέχρι το σημείο που θα μεταμορφωθεί στην διαβολική Cruella De Vil που όλοι γνωρίζουμε από τα "101 Σκυλιά της Δαλματίας", τα οποία και αυτά κάνουν εδώ την εμφάνισή τους, όπως θα δείτε παρακάτω. 

Για την ιστορία, τον ρόλο της Cruella De Vil υποδύθηκε πρώτη φορά σε live-action μορφή η Glenn Close, τόσο στην πρώτη ταινία του 1996 όσο και στο sequel, 102 Σκυλιά της Δαλματίας. Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Mark Strong, Paul Walter Hauser, Emily Beecham και Kirby Howell-Baptiste.

Τη σκηνοθεσία της live-action prequel ταινίας ανέλαβε ο Craig Gillespie, γνωστός για το βραβευμένο με Όσκαρ "I, Tonya", σε σενάριο των Dana Fox και Tony McNamara (The Favourite).

Το Cruella θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Μαΐου 2021 σε κινηματογραφικές αίθουσες και στο Disney Plus όπου υποστηρίζεται (Premier Access με έξτρα χρέωση $29.99).