Η Cruella θα ήθελε να μοιάζει στον Joker - Η Emma Stone απαντάει στα memes

Επειδή υπήρξαν ομοιότητες στους δύο... "μανιακούς" χαρακτήρες
05 Απριλίου 2021 18:46
Η Cruella θα ήθελε να μοιάζει στον Joker - Η Emma Stone απαντάει στα memes

Η πρώτη ματιά που μας δόθηκε στη live-action ταινία της Cruella είχε ένα ιδιαίτερο punk και άναρχο ύφος που δεν συνηθίζεται για τη Disney, με τον επαναπροσδιορισμό της γνωστής κακιάς από τα "101 Σκυλιά της Δαλματίας" να συγκρίνεται με το πώς ο Joaquin Phoenix μεταμορφώνεται στον Joker στην ομώνυμη ταινία. Φυσικά, το ίντερνετ το διασκέδασε με τον δικό του τρόπο και φυσικά τα ανάλογα memes. 

Η Emma Stone, που την υποδύεται, απάντησε στα memes σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Total Film με σαρκαστικό τρόπο προφανώς:

Είναι μια πολύ διαφορετική ταινία από τον Joker για πολλούς λόγους. Δε θα μπορούσα ούτε στο ελάχιστο να συγκριθώ με τον Joaquin Phoenix. Μακάρι να ήμουν περισσότερο σαν και αυτόν. 

Σαφώς και είναι εύκολο να γίνουν οι παραλληλισμοί τόσο θεματικά όσο και στυλιστικά μεταξύ του Joker και της Cruella, ωστόσο η Stone αρνείται πως μοιάζουν όσο ο κόσμος νομίζει από τα trailers. Όπως στο Joker αρχικά συστηθήκαμε στον Arthur Fleck, έναν κωμικό με διαταραγμένη προσωπικότητα, έτσι και εδώ θα γνωρίσουμε την Estella De Vil, που εργάζεται στον κόσμο της μόδας αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμη να κάνει την επιτυχία που ήθελε, σαφώς πριν γίνει η Cruella. 

Η Cruella θα προβληθεί σε αίθουσες και μέσω του Disney Plus (όπου υποστηρίζεται, με έξτρα χρέωση Premier Access στα $29.99).