Mitchells vs The Machines: Το νέο trailer δεν διστάζει να τρολάρει τους "Απίθανους" της Disney

Η νέα επική καρτούν ταινία της Sony Pictures Animation έρχεται στο Netflix!
01 Απριλίου 2021 11:26
Mitchells vs The Machines: Το νέο trailer δεν διστάζει να τρολάρει τους "Απίθανους" της Disney

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το νέο επίσημο trailer του "Mitchells vs. The Machines" της ταινίας κινουμένων σχεδίων που αγόρασε από τη Sony Pictures για πάνω από $110 εκατομμύρια, η οποία μια φορά και έναν καιρό είχε τον τίτλο "Connected" και θα κυκλοφορούσε στους κινηματογράφους. Αυτή δεν είναι η πρώτη όμως ματιά στην ταινία καθώς όταν μας συστήθηκε ως "Connected" είχε βγει υλικό, ωστόσο αυτή είναι η νεότερη ματιά πριν το δούμε στην τελική μορφή της. 

Η οικογένεια των Μίτσελ είναι η μόνη που μπορεί να σώσει τον κόσμο από την ρομπο-Αποκάλυψη που προελαύνει στον πλανήτη. Θέλωντας να περάσει ένα μοντέρνο μήνυμα για την παρουσία της τεχνολογίας και των social media στις ζωές μας, τοποθετεί αυτή την δυσλειτουργική οικογένεια στη μέση μιας μεγάλης περιπέτειας που θυμίζει κάτι από το "Τρελό Θηριοτροφείο" και τον "Εξολοθρευτή", ενώ δεν διστάζει να τρολάρει και τους "Απίθανους" της Pixar. 

Εγγύηση στην περιπέτεια αυτή δίνει η υπογραφή της Sony Pictures Animation, που αποτελούν τους δημιουργούς του βραβευμένου με Όσκαρ, Spider-Man: Into The Spider-Verse, καθώς και οι Chris Miller και Phil Lord στην παραγωγή, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Michael Rianda.

Στους Μίτσελ δανείζουν τις φωνές τους οι: Danny McBrideMaya RudolphAbbi Jacobson, Michael Rianda. Το υπόλοιπο cast συμπληρώνουν οι: Eric AndreOlivia ColmanFred ArmisenBeck BennettChrissy TeigenJohn LegendCharlyne YiBlake GriffinConan O’BrienSasheer ZamataElle MillsAlex HirschJay Pharoah, και Doug the Pug

Το Mitchells vs. The Machines θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Απριλίου 2021 αποκλειστικά μέσω του Netflix και παρακάτω μπορείτε να δείτε και το μεταγλωττισμένο στα ελληνικά trailer.