"Spiral: From the Book of Saw": Στο νέο trailer η επιστροφή του Jigsaw προκαλεί μακελειό

Οι Chris Rock και Samuel L. Jackson πέφτουν στις νέες του παγίδες
30 Μαρτίου 2021 17:05
"Spiral: From the Book of Saw": Στο νέο trailer η επιστροφή του Jigsaw προκαλεί μακελειό

Η Lionsgate Movies κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο trailer του ένατου κατά σειρά κεφαλαίου των θρυλικών ταινιών τρόμου "Saw", το οποίο θα αποτελέσει sequel των προηγούμενων ταινιών, αλλά και ένα τρόπον τινά reboot. Θέλετε να το λέτε "Saw 9" ή Spiral: From the Book of Saw όπως είναι ο επίσημός του τίτλος, το σίγουρο είναι πως το δεύτερο trailer λύνει αρκετά από τα ερωτήματα που είχαμε όταν πρωτακούσαμε για την επιστροφή του Jigsaw.

Μοιάζει να φρεσκάρει τη φόρμουλα τόσο-όσο πρέπει ο Chris Rock που εμπνεύστηκε το σενάριο και πρωταγωνιστεί φυσικά, μαζί με τον Samuel L. Jackson στο ρόλο του πατέρα του. Οι δύο ντετέκτιβ θα κυνηγήσουν με μένος το "νέο" Jigsaw -το σπιράλ και η νέα μάσκα τουλάχιστον αυτό προδίδουν- μόνο που αυτός τους επιφυλάσσει πολλές παγίδες και έχει όρεξη για...παιχνίδια. 

Για την ιστορία τελευταία φορά που είδαμε το "Spiral" ήταν μέσω ενός teaser trailer πριν από ένα χρόνο και φαίνεται πως η Lionsgate πιστεύει τόσο πολύ στο project, ώστε να το συνδυάσει με το σταδιακό άνοιγμα των αιθουσών ανά τον κόσμο το ερχόμενο καλοκαίρι και να τραβήξει τους horror fans στην παραδοσιακή κινηματογραφική εμπειρία.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βετεράνος του franchise, Darren Lynn Bousman, ο οποίος στο παρελθόν σκηνοθέτησε τα "Saw II", "Saw III" και "Saw IV", σε σενάριο των Josh Stolberg και Peter Goldfinger. Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Max Minghella, Marisol Nichols και Zoie Palmer. 

Το Spiral: From the Book of Saw θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 14 Μαΐου 2021.