Stowaway: Πρώτο trailer για το νέο sci-fi θρίλερ του Netflix με την Toni Collette

Ένας λαθρεπιβάτης σε μια κρίσιμη αποστολή στον Άρη θα τα εκτροχιάσει όλα
26 Μαρτίου 2021 09:30
Stowaway: Πρώτο trailer για το νέο sci-fi θρίλερ του Netflix με την Toni Collette

Tο Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του νέου του θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με τίτλο "Stowaway", το οποίο φαντάζεται ένα εφιαλτικό σενάριο επιβίωσης στο διάστημα με ανθρωπιστικό χαρακτήρα στο επίκεντρό του. Η ταινία του σκηνοθέτη Joe Penna, που μας χάρισε το "Arctic" με τον Mads Mikkelsen, αναρωτιέται τι θα έκανε ένα πλήρωμα μιας διετούς αποστολής στον Άρη εάν ανακάλυπταν πως έχουν έναν λαθρεπιβάτη. Και αυτό γιατί το διαστημόπλοιο μπορεί να παρέχει οξυγόνο για τρεις ταξιδιώτες και όχι τέσσερις. 

Την κυβερνήτρια του πληρώματος υποδύεται η υποψήφια για Όσκαρ, Toni Collette, γνωστή από τα "Hereditary" και "Έκτη Αίσθηση", ενώ μαζί της συμπρωταγωνιστούν οι: Anna Kendrick, Daniel Dae Kim και Shamier Anderson. 

Τελευταία το είδος του sci-fi είναι μια ενότητα που εστιάζει η πιο δημοφιλής streaming υπηρεσία του κόσμου με προτάσεις ταινιών και σειρών όπως το πρόσφατο "The One", το "The Midnight Sky" με τον George Clooney, το "Away" με την Hilary Swank και "Space Force" με τον Steve Carell. Αυτή είναι και η αφίσα της ταινίας:

O "Λαθρεπιβάτης" όπως θα προβληθεί στο ελληνικό Netflix θα γίνει διαθέσιμος στις 22 Απριλίου και παρακάτω μπορείτε να δείτε το υποτιτλισμένο trailer.