Το Black Widow καθυστερεί λίγο ακόμα και δεν γλιτώνει την υβριδική κυκλοφορία

Που σημαίνει ότι θα έρθει και στο Disney+ με έξτρα κόστος
24 Μαρτίου 2021 08:35
Το Black Widow καθυστερεί λίγο ακόμα και δεν γλιτώνει την υβριδική κυκλοφορία

Τα σημεία των καιρών δεν μπορεί να παραβλέψει ούτε ο κολοσσός που ονομάζεται Disney και όσο και να προσπάθησε να κρατήσει τα προσχήματα, οι συνθήκες τελικά την ανάγκασαν να πάρει την οριστική απόφαση. Το άκρως αναμενόμενο Black Widow, που κανονικά θα έπρεπε να το είχαμε δει από τον περασμένο Μάιο -σε ένα διαφορετικό timeline- θα καθυστερήσει ακόμη έναν μήνα την κυκλοφορία του, διότι αυτή θα γίνει "υβριδικά". Να θυμίσουμε πως αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά καθυστέρηση που λαμβάνει μετά την πρώτη λόγω πανδημίας τον Μάιο του 2020, που το έσπρωξε αργότερα για τον Νοέμβριο του 2020 και στη συνέχεια τοποθετήθηκε για τις 7 Μαίου 2021. 

Αυτό σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε αίθουσες και το Disney+ όπου είναι διαθέσιμο στις 9 Ιουλίου του 2021. Μάλιστα, η διάθεσή του θα γίνει με έξτρα χρέωση (Premier Access), όπως έγινε πρόσφατα με το "Raya and The Last Dragon" και το "Mulan", επομένως η χρέωσή του θα φτάνει τα $29.99. Λίγο καιρό μετά θα διατίθεται για όλους τους συνδρομητές της υπηρεσίας, χαρακτηριστικό παράδειγμα πως το Raya θα "απελευθερωθεί" από το Premier Access στις 4 Ιουνίου. 

H Marvel Studios συνόδευσε την ανακοίνωσε με μια ολοκαίνουργια αφίσα με την Scarlett Johansson να φορά την "White Widow" στολή της:

Με αυτόν τον τρόπο η Disney διασφαλίζει πλέον ότι δε θα καθυστερήσει περαιτέρω το πρώτο φιλμ του Phase 4 του MCU, λόγω του κορωνοϊού και παράλληλα θα το παρακολουθήσει περισσότερος κόσμος στις αίθουσες, διότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχει εμβολιαστεί περισσότερος πληθυσμός, ούτως ώστε να ισχύει κάτι τέτοιο τουλάχιστον στις ΗΠΑ.

Ήδη τηλεοπτικά η νέα φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel Studios έχει ξεκινήσει από τον Ιανουάριο με το άκρως επιτυχημένο WandaVision, συνεχίζεται τώρα με το Falcon and the Winter Soldier και το ίδιο και τον Ιούνιο με το LOKI

Στο Black Widow πέραν τη Johansson ως Black Widow, θα δούμε τους Florence Pugh ως Yelena Belova, τον David Harbour ως Red Guardian, την Rachel Weisz ως Melina Vostokoff, καθώς και τους O-T Fagbenle, William Hurt και Ray Winstone. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Cate Shortland γνωστή για τη δουλειά της στα "Lore" και "Berlin Syndrome", σε σενάριο του Eric Pearson.