To TENET έρχεται "στην χειρότερη streaming υπηρεσία", όπως τη χαρακτήρισε ο Nolan

Και δεν είναι άλλη από το HBO Max
22 Μαρτίου 2021 11:30
To TENET έρχεται "στην χειρότερη streaming υπηρεσία", όπως τη χαρακτήρισε ο Nolan

To ΤΕΝΕΤ μετά την κινηματογραφική του πορεία εν μέσω πανδημίας κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από $363 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office, αλλά, δυστυχώς οι αριθμοί δεν ανταποκρίθηκαν στους στόχους της Warner Bros. Ο σκηνοθέτης του, Christopher Nolan, αποτέλεσε υπέρμαχος της κινηματογραφικός εμπειρίας και πολέμιος της στρατηγικής της Warner και του HBO Max, φτάνοντας σε σημείο να εξαπολύσει δριμύτατες κατηγορίες. Να θυμίσουμε πως με τη Warner συνεργάζεται στενά και είναι οι κύριοι χρηματοδότες όλων των ταινιών του από το The Prestige του 2006. 

Τόσο που έφτασε σε σημείο πριν από μερικού μήνες να χαρακτηρίσει έτσι το HBO Max:

Μερικοί από τους καλύτερους δημιουργούς και αστέρες της βιομηχανίας μας πήγαν ένα βράδυ και ύπνο με τη σκέψη ότι δουλεύουν για το μεγαλύτερο κινηματογραφικό στούντιο και ξύπνησαν για να ανακαλύψουν ότι δουλεύουν για την χειρότερη streaming υπηρεσία. 

Σε άλλη του συνέντευξη τον περασμένο Δεκέμβριο είχε δηλώσει: "Δεν υπάρχει κάποια διαμάχη επειδή η Warner δεν ειδοποίησε κανέναν. Για το 2021 έχουν μερικούς από τους καλύτερους δημιουργούς ταινιών στον κόσμο, μερικούς από τους μεγαλύτερους αστέρες, που δούλεψαν επι χρόνια σε αυτά τα projects με μεράκι και προορίζονταν για τη μεγάλη οθόνη."

Στην χειρότερη streaming υπηρεσία όμως, έγινε γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει το πιο πρόσφατο φιλμ του, όπως ήταν αναπόφευκτο να γίνει.

Το ΤΕΝΕΤ θα είναι διαθέσιμο σε όποια περιοχή διατίθεται και το HBO Max από την 1η Μαΐου. Πριν από μερικές μέρες ο διάσημος σκηνοθέτης πήγε μετά από ένα χρόνο κινηματογράφο, καθώς άνοιξαν μετά από ένα χρόνο λόγω καραντίνας οι αίθουσες στο Λος Άντζελες και ο φακός φυσικά τον απαθανάτισε. Πρόσφατα ένας YouTuber θέλησε να πάει κόντρα σε όλα όσα πρεσβεύει ο Nolan και είδε το Tenet μέσα από ένα...Game Boy Advance

Την κάλυψή μας για το TENET όπως review και αφιερώματα, μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.