O Christopher Nolan πήγε σινεμά μετά από καιρό και τον ζηλεύουμε! (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Μιας και άνοιξαν οι αίθουσες στις ΗΠΑ
19 Μαρτίου 2021 10:31
O Christopher Nolan πήγε σινεμά μετά από καιρό και τον ζηλεύουμε! (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και μερικές μέρες άνοιξαν οι κινηματογραφικές αίθουσες στις μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ όπως η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. Μια από τις πρώτες μεγάλες προσωπικότητες του Χόλιγουντ και υπέρμαχος της κινηματογραφικής εμπειρίας είναι ο Christopher Nolan, ο οποίος έσπευσε να επιστρέψει στο αγαπημένο του χόμπι. Ο διάσημος σκηνοθέτης των Tenet, Inception και Interstellar εθεάθη σε γνωστή αλυσίδα κινηματογράφων στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα που ήταν και η πρώτη μέρα που άνοιξαν οι αίθουσες, εδώ και πάνω από ένα χρόνο λόγω της πανδημίας. Να σημειωθεί πως οι αίθουσες είχαν κλείσει στα μέσα του Μαρτίου του 2020 όταν συνέβη το πρώτο lockdown -όπως και στην Ελλάδα- εξαιτίας του COVID-19.

Φυσικά, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα ο Nolan πήρε τα ποπκορν και το αναψυκτικό του και παρακολούθησε το "Judas and the Black Messiah" του Shaka King, μιας ταινίας φαβορί των ερχόμενων Oscars, η οποία διηγείται τα γεγονότα της δολοφονίας του ιδρυτή των Μαύρων Πανθήρων και πρωταγωνιστούν οι Daniel Kaluuya και Lakeith Stanfield. 

Ο Nolan έδειξε να το ευχαριστιέται καθώς έβγαλε και ένα σωρό φωτογραφίες με τους fans του που πήγαν και αυτοί να παρακολουθήσουν ταινία, ανυποψίαστοι εντελώς πως θα συναντούσαν έναν από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες του κόσμου. 

Μάλιστα, ο φακός του Reuters τον εντόπισε στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω:

 O σκηνοθέτης του Tenet, που ήταν μια από τις ταινίες που προσπάθησαν εν μέσω πανδημίας να τραβήξουν τον κόσμο στις αίθουσες με ανάμεικτα αποτελέσματα, μίλησε στο παρελθόν με σκληρά λόγια για την απόφαση της Warner Bros. και την στρατηγική του HBO Max: 

"Πέραν από το γεγονός ότι δεν είναι και η πιο λογική επιχειρηματική κίνηση, ο τρόπος που το έκαναν, που δεν ειδοποίησαν κανέναν από τους δημιουργούς ή τους αστέρες των ταινιών που θα βγουν εντός του 2021. Πρόκειται για κόσμο που δούλεψαν επί χρόνια σε αυτά τα projects ούτως ώστε να προβληθούν στη μεγάλη οθόνη."

Πιστεύει μάλιστα πως οι σινεφίλ θα επιστρέψουν στις αίθουσες ορεξάτοι και είναι κάτι που ανυπομονούν να γίνει, μόλις αποσυμφορηθεί ο πλανήτης από την πανδημία. Πρόσφατο δημοσίευμα της Wall Street Journal έκανε λόγο πως οι σχέσεις Nolan-Warner Bros. βρίσκονται σε ρήξη μετά από αυτά τα γεγονότα, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως φαντάζει απίθανο να κυκλοφορήσει ο σκηνοθέτης την επόμενή του ταινία με το στούντιο που συνεργάζεται πάνω από μια δεκαετία.