Αναβάλλεται ξανά η πρεμιέρα του “Venom: Let There Be Carnage”

Θα αργήσει μερικούς μήνες ακόμα
18 Μαρτίου 2021 10:23
Αναβάλλεται ξανά η πρεμιέρα του “Venom: Let There Be Carnage”

Έχει περάσει σχεδόν ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που μάθαμε τον τελικό τίτλο του Venom 2, το οποίο θα ονομάζεται τελικά “Venom: Let There Be Carnage”, με τον Tom Hardy να επιστρέφει ως Eddie Brock σε νέες περιπέτειες του δημοφιλούς χαρακτήρα της Marvel και τον ιδιαίτερα αγαπητό «κακό» του Spider-Man.

Όπως όλα δείχνουν, όμως, η εταιρία παραγωγής αλλάζει πλάνα για την ταινία που έχει επιμεληθεί ο Andy Serkis, αφού τελικά δε θα κυκλοφορήσει ούτε τον ερχόμενο Ιούνιο που ξέραμε μέχρι πρότινος. Ναι, η νέα ταινία του Venom θα καθυστερήσει κι άλλο και πριν λίγες ώρες μάθαμε ότι τελικά θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου, λίγους μήνες μετά την 2η ακύρωσή του.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, το αρχικό πλάνο ήθελε το sequel να καταφθάνει στις 2 Οκτωβρίου του 2020, αργότερα πήρε παράταση για τις 25 Ιουνίου 2021 και τώρα το περιμένουμε για τον Σεπτέμβριο.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η Michelle Williams θα επιστρέψει στον ρόλο της, ενώ ο Woody Harrelson θα παίξει τον αντίπαλο του "Venom", τον Carnage.