The Gray Man: Γράφουν οι κάμερες στο μεγαλύτερο blockbuster του Netflix (ΦΩΤΟ)

Ryan Gosling, Chris Evans και ένα σωρό ακόμη ονόματα στο cast του κατασκοπευτικού θρίλερ
17 Μαρτίου 2021 09:08
The Gray Man: Γράφουν οι κάμερες στο μεγαλύτερο blockbuster του Netflix (ΦΩΤΟ)

Την τελευταία φορά που σας μεταφέραμε είδηση σχετική για το The Gray Man ήταν όταν η Ana de Armas (Knives Out, No Time To Die) ολοκλήρωσε την πρωταγωνιστική τριπλέτα του φιλμ με τους Ryan Gosling και Chris Evans. Μάλιστα, στο cast προστέθηκαν ονόματα όπως του ανερχόμενου Regé-Jean Page, ο οποίος έλαμψε στο Bridgerton του Netflix και έκτοτε οι προτάσεις πέφτουν βροχή, καθώς και των Billy Bob Thornton (Fargo), Jessica Henwick (Iron Fist) και Alfre Woodard (Luke Cage, 12 Years A Slave)

Τώρα, οι αδερφοί Joe και Anthony Russo, που αναλαμβάνουν τη σκηνοθεσία του, μετά το "Cherry" του Apple TV Plus, επιστρέφουν στο Netflix και μάλιστα ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram τους πως τα γυρίσματα του φιλμ ξεκίνησαν ήδη:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Russo Brothers (@therussobrothers)

Η πλοκή του κατασκοπικού θρίλερ ακολουθεί τον Court Gentry του Gosling, ο οποίος είναι ένας πρώην πράκτορας της CIA που έγινε εκτελεστής για όποιον δίνει τα περισσότερα. Στην πιάτσα τον αποκαλούν "Gray Man" και ο πρώην συνεργάτης του στη CIA, Lloyd Hansen του Evans βάλλεται να τον κυνηγήσει σε όλο τον πλανήτη. 

Το σενάριο του Gray Man έγραψαν οι Russos μαζί με τους συνήθης ύποπτους συνεργάτες του από το MCU, τους Christopher Marks και Stephen McFeely. Έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν πως πρόκειται για την ακριβότερη παραγωγή στην ιστορία του Netflix με budget που ξεπερνάει τα $200 εκατομμύρια δολάρια, ενώ υπάρχουν βλέψεις ώστε να μετατραπεί σε ένα σύμπαν με spinoff ταινίες, αλλά το στυλ του θα είναι κοντά σαν το franchise του James Bond. 

Επίσης, ρίξτε μια ματιά στις blockbuster επιπέδου ταινίες που θα κυκλοφορήσουν εντός του 2021 στο Netflix. 

Δυστυχώς όμως, λόγω και της πανδημίας, το The Gray Man θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022 αποκλειστικά στο Netflix.