Τα γυρίσματα του Sonic The Hedgehog 2 ξεκίνησαν (ΕΙΚΟΝΑ)

Τρέξε, Sonic, τρέξε!
17 Μαρτίου 2021 08:36
Τα γυρίσματα του Sonic The Hedgehog 2 ξεκίνησαν (ΕΙΚΟΝΑ)

Επιστρέφει η παραγωγή του Sonic The Hedgehog, ένα χρόνο μετά την αναπάντεχη κινηματογραφική επιτυχία του και ένα από τα τελευταία blockbusters που κατάφεραν να βγάλουν ένα σωρό χρήματα στο box office -συγκεκριμένα $319 εκ. παγκοσμίως. Και αυτό διότι απο χθες ξεκίνησαν και επίσημα τα γυρίσματα του sequel που θα τιτλοφορείται απλώς ως "Sonic The Hedgehog 2", κάτι το οποίο μάθαμε μέσα από τον σκηνοθέτη του φιλμ, Jeff Fowler. 

Ο σκηνοθέτης που επιστρέφει και αυτός για το sequel, έχοντας κάνει ένα επιτυχημένο ντεμπούτο στην προηγούμενη ταινία, ανήρτησε τη σχετική teaser φωτογραφία από το πλατό στο Twitter:

Το δημοσίευμα του Collider, αποκαλύπτει πως στους ρόλους τους ως Sonic, Dr. Robotnik, Tom και Maddie θα επιστρέψουν οι Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden και Tika Sumpter αντίστοιχα, και μάλλον δεν πέφτει έξω μιας και στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει πρώτο κι άλλες πληροφορίες για το sequel που βγήκαν αληθινές. Πάντως, ένα πρόσφατο teaser της Paramount με το λογότυπο του Sonic 2 επιβεβαίωνε την εμφάνιση του Tails.

Την ίδια ώρα στα σκαριά βρίσκεται και μια animated σειρά του Sonic για λογαριασμό του Netflix. 

Το Sonic the Hedgehog 2 θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στις 8 Απριλίου 2022