Πώς θα ήταν το Justice League 2; Ο Zack Snyder αποκαλύπτει

Ενόψει της κυκλοφορίας του "Snyder Cut" στο HBO Max
16 Μαρτίου 2021 22:03
Πώς θα ήταν το Justice League 2; Ο Zack Snyder αποκαλύπτει

Η δίψα των DC fans γίνεται ολοένα και πιο μεγάλη όσο οι ώρες λιγοστεύουν πριν την πρεμιέρα του "Snyder Cut" του Justice League στις 18 Μαρτίου. Το πολυπόθητο όραμα του Zack Snyder, ο οποίος αποχώρησε λόγω προσωπικών θεμάτων από την παραγωγή της ταινίας, ολοκληρώθηκε 5 χρόνια και πάνω από $70 εκατομμύρια μετά και το αποτέλεσμα, βάσει των πρώτων αντιδράσεων, λέει πως δε θα απογοητεύσει. Όλοι οι βασικοί και μη ηθοποιοί επέστρεψαν για να υποδυθούν ξανά τους ρόλους τους δηλαδή οι Ben AffleckHenry CavillGal GadotJason MomoaRay Fisher και Ezra Miller, μαζί με επιπλέον σκηνές για τον ανανεωμένο Joker του Jared Leto αλλά και τον Harry Lennix ως Martian Manhunter. 

Ο σκηνοθέτης έχει προχωρήσει σε ένα σωρό δηλώσεις και αποκαλύψεις γύρω από το φιλμ του, φτάνοντας στο σημείο να δηλώσει πως κλείνει με ένα cliffhanger που στρώνει τον δρόμο για πιθανά sequels, τα οποία αρχικά είχαν σχεδιαστεί. Αυτά πλέον δεν θα πάρουν σάρκα και οστά καθώς επιβεβαίωσε πως παρόλο που γίνεται ένα στήσιμο, η Warner Bros. έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει πέραν του "SnyderVerse" της DC, το οποίο μάλιστα οι fans ζητούν να επιστρέψει στην ροή του με το hashtag #RestoreTheSnyderVerse

Μιλώντας στους New York Times, ο Zack Snyder αποκάλυψε τα σχέδια του για το Justice League 2 δίνοντας μια εικόνα του τι θα βλέπαμε πάνω-κάτω:

Βρισκόμαστε σε μια κατεστραμμένη Γη, με τον Superman να υποκύπτει. Στέλνουμε τον Flash πίσω στο χρόνο ούτως ώστε αυτό να μη συμβεί. Και μετά έρχεται η στιγμή της μεγάλης μάχης όπου τον νικάμε. Εκείνη τη στιγμή η Darkseid φτάνει στη Γη και στην ταινία που δε θα δείτε ποτέ (εννοεί το sequel) οι στρατιές της Γης ενώνονται και πάλι, όπως έκαναν πριν χιλιάδες χρόνια. Αυτή τη φορά θα υπήρχαν αεροπλανοφόρα και ειδικές δυνάμεις, όλοι οι στρατοί του κόσμου θα ενώνονταν, μαζί με τους Ατλαντιανούς του Aquaman και τους Θεμισκυριανούς της Wonder Woman. Έτσι κάπως θα ήταν το μεγάλο φινάλε, αλλά είμαστε πολύ μακριά μέχρι να φτάσουμε εκεί. 

 

Θα θέλατε να δείτε την επιστροφή του "SnyderVerse" και τα πιθανά sequels που οραματίστηκε ο Snyder αντί για την τωρινή και διαφορετική κατεύθυνση που πήρε το DCEU; Πείτε μας στα σχόλια.

Το Zack Snyder's Justice League πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου αποκλειστικά μέσω του HBO Max.