Στο νέο trailer του “Zack Snyder’s Justice League” δε θα τη γλυτώσει κανείς από τον Darkseid

Στις 18 Μαρτίου η μεγάλη πρεμιέρα της ταινίας!
15 Μαρτίου 2021 12:24
Στο νέο trailer του “Zack Snyder’s Justice League” δε θα τη γλυτώσει κανείς από τον Darkseid

Πλέον μετράμε αντίστροφα από τη στιγμή που θα κάνει πρεμιέρα το πολυπόθητο “Zack Snyder’s Justice League” και το HBO Max κυκλοφόρησε μόλις το δεύτερο επίσημο trailer από την ταινία. Αρχικά, αν δεν το γνωρίζετε ήταν να κυκλοφορήσει σαν μια μίνι-σειρά τεσσάρων επεισοδίων, αλλά αργότερα τα σχέδια άλλαξαν και έτσι σε μερικές ημέρες θα παρακολουθήσετε ένα τετράωρο υπερθέαμα, έτσι όπως το είχε οραματιστεί από την αρχή ο Snyder.

Στο νέο βίντεο που θα δείτε και εσείς παρακάτω, οι ήρωες της DC, Superman, Aquaman, Wonder Woman, Batman, The Flash και άλλοι, είναι ξανά σε μπελάδες και ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τον Darkseid, του μεγάλου κακού της DC. Ωστόσο, δε θα είναι ο μόνος villain που θα δούμε, καθώς πλάι του θα βρίσκονται και οι Steppenwolf, DeSaad και τα «τσιράκια» τους.

Σε αυτό το “Cut” έχουν γυριστεί αρκετά λεπτά νέων σκηνών που συνθέτουν όλες μαζί το αρχικό όραμα του δημιουργού και όπως μάθαμε κρύβει πολλές εκπλήξεις που δεν τις περιμένετε. Μάλιστα, ο Jared Leto επιστρέφει ως Joker από το Suicide Squad, ενώ οι Ben Affleck, Gal Gadot, Ray Fisher και πολλοί άλλοι, γύρισαν νέες σκηνές.

Το Zack Snyder's Justice League πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου μέσα από τη «συχνότητα» του HBO Max.