O Casey Affleck νιώθει την ανάσα ενός παρανοϊκού Sam Claflin στο νέο θρίλερ που πρωταγωνιστούν (ΒΙΝΤΕΟ)

Το trailer του "Every Breath You Take" είναι για γερά νεύρα!
14 Μαρτίου 2021 21:33
O Casey Affleck νιώθει την ανάσα ενός παρανοϊκού Sam Claflin στο νέο θρίλερ που πρωταγωνιστούν (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Vertical Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του "Every Breath You Take", ενός νέου ψυχολογικού θρίλερ με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ, Casey Affleck (Manchester by the Sea), την Michelle Monaghan (M:I Fallout) και τον Sam Claflin, που γνωρίσαμε ευρέως μέσα από την 5η σεζόν του Peaky Blinders. Ένα επικίνδυνο παιχνίδι γάτας-ποντικού ξεσπά όταν ένας ψυχίατρος (Affleck) γίνεται μάρτυρας του θανάτου μιας ασθενούς του και πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με τις συνέπειες αυτού του γεγονότος. Ο αδερφός του θύματος (Claflin) μαθαίνει για τον θάνατο της αδερφής του και αρχίζει να εμφανίζεται σιγά-σιγά στη ζωή του Affleck. 

Δεν αργεί η στιγμή που ο Affleck αντιλαμβάνεται ο κλοιός σφίγγει έντονα γύρω από αυτόν και την οικογένειά του, καθώς ο μόνος του σκοπός είναι να τον εκδικηθεί με αργό και βασανιστικό τρόπο και όπως θα δείτε στο trailer μάλλον το καταφέρνει. Τη σκηνοθεσία του φιλμ υπογράφει ο Vaughn Stein, που εδώ που τα λέμε δεν έχει κάνα τρομερό ρεζουμέ με ταινίες όπως τα "Terminal" και "Inheritance". 

To "Every Breath You Take" θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες στις ΗΠΑ και μέσω premium VOD υπηρεσιών στις 2 Απριλίου.