Bird Box αλά ισπανικά ετοιμάζει το Netflix - Έρχεται η νέα spinoff ταινία

Με βλέψεις για περισσότερα spinoffs σε διάφορες γλώσσες
12 Μαρτίου 2021 12:31
Bird Box αλά ισπανικά ετοιμάζει το Netflix - Έρχεται η νέα spinoff ταινία

Σε περίπτωση που περιμένατε να δείτε κάποια συνέχεια του Bird Box, της ταινίας τρόμου που κυκλοφόρησε το 2018 στο Netflix και έκανε πάταγο το 2018, τότε να ξέρετε πως έρχεται αλλά δε θα πρόκειται για sequel. Όπως αποκαλύπτει το Deadline, το Netflix θα επεκτείνει τα σύνορα του σύμπαντος του Bird Box με μια νέα ισπανόφωνη spinoff ταινία

Τη σκηνοθεσία της μάλιστα θα αναλάβει το ισπανικό δίδυμο των Alex και David Pastor, οι οποίοι στο παρελθόν χάρισαν το "Carriers" (2009) που πλέον θεωρείται μια από τις προφητικές πανδημικές ταινίες εκεί έξω, ενώ πρόσφατα σκηνοθέτησαν και το "The Occupant" για λογαριασμό του Netflix. 

Μάλιστα, λέγεται πως το Netflix σχεδιάζει πολλαπλά spinoffs σε διάφορες γλώσσες εντός του σύμπαντος του Bird Box. Στην πρώτη ταινία πρωταγωνίστησε η Sandra Bullock και μέσα στο πρώτο μήνα το παρακολούθησαν πάνω από 89 εκ. νοικοκυριά, ενώ έφτασε σε σημείο να αποκτήσει διαστάσεις επικίνδυνου ιντερνετικού challenge. Πέρυσι, κιόλας μάθαμε πως το Bird Box 2 βρίσκεται στα σκαριά και θα βασίζεται στο sequel βιβλίο του Bird Box, ονόματι "Malorie", ωστόσο δεν υπάρχει έκτοτε κάποιο άλλο νέο.