Τι κάνει ο "Kylo Ren" δίπλα στη Lady Gaga; Πρωταγωνιστούν στο "House of Gucci" του Ridley Scott (ΦΩΤΟ)

Πρώτη ματιά στον κύριο και την κυρία Gucci
11 Μαρτίου 2021 13:34
Τι κάνει ο "Kylo Ren" δίπλα στη Lady Gaga; Πρωταγωνιστούν στο "House of Gucci" του Ridley Scott (ΦΩΤΟ)

Η Lady Gaga ποζάρει δίπλα σε έναν χαμογελαστό "Kylo Ren" Adam Driver δίνοντάς μας έτσι μια πρώτη ματιά στο "House of Gucci" τη νέα ταινία που σκηνοθετεί ο Ridley Scott. Οι υποψήφιοι για Όσκαρ ηθοποιοί θα υποδυθούν τον κύριο και την κυρία Gucci αντίστοιχα, δηλαδή τον Mauricio Guzzi και την πρώην σύζυγό του, Patrizia Reggiani στο φιλμ που θα διηγηθεί τα πραγματικά γεγονότα της δολοφονίας του διάσημου ιδρυτή του οίκου μόδας. Η Reggiani είχε καταδικαστεί το 1998 σε 29 χρόνια φυλάκισης, με την κατηγορία πως έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του πρώην συζύγου της. Η υπόθεση είχε τραβήξει τα βλέμματα του παγκόσμιου Τύπου με την Reggiani να παίρνει το παρατσούκλι "Μαύρη Χήρα". 

Δείτε την Gaga και τον Driver ντυμένους όσο πιο φινετσάτα γίνεται με εξεζητημένο look από τα '80s και φόντο τις ιταλικές Άλπεις, όπου λαμβάνουν χώρα τα γυρίσματα του φιλμ και ευρύτερα στην Ιταλία:

Η ταινία θα λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα της δολοφονίας του Gucci, επομένως τα γεγονότα θα διηγούνται με flashbacks ίσως από την ίδια την Gaga ως Reggiani. Ήδη οι ρόλοι του Driver και της Gaga θέτουν από τώρα υποψηφιότητα για τα επόμενα Oscars του 2022, ύστερα από τις εξαιρετικές τους ερμηνείες στα "Marriage Story" και "A Star is Born" αντίστοιχα. 

Το εκπληκτικό cast δεν τελειώνει εδώ καθώς το συμπληρώνουν οι: Al Pacino ως Iado Gucci, Jeremy Irons ως Rodolfo Gucci, Camille Cottin ως Paola Franchi, μαζί με τους Jack Huston και Reeve Carney σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. Επίσης, πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από το πλατό του φιλμ στο Μιλάνο όπου μπορείτε να απολαύσετε το πρωταγωνιστικό δίδυμο σε διάφορες εξωτερικές σκηνές:

Η πρεμιέρα του "House of Gucci" αν δεν αλλάξει λόγω πανδημίας, έχει προγραμματιστεί για τις 24 Νοεμβρίου 2021 στις κινηματογραφικές αίθουσες.