Απαρτία στη νέα reboot ταινία του Resident Evil – Δε λείπει κανείς! (ΕΙΚΟΝΑ)

Θα έχει σχεδόν όλους τους πρωταγωνιστές των παιχνιδιών
11 Μαρτίου 2021 08:26
Απαρτία στη νέα reboot ταινία του Resident Evil – Δε λείπει κανείς! (ΕΙΚΟΝΑ)

Χωρίς αμφιβολία οι fans του Resident Evil περιμένουν με αγωνία να δουν τί καλό ετοιμάζει τελικά η Constantin Films και η Sony Pictures, αφού όπως έχουμε μάθει στο παρελθόν, θα μας παρουσιάσει τα γεγονότα της Raccoon City από την αρχή. Παρόλο που οι ταινίες με την Milla Jovovich αποτελούν πλέον παρελθόν, οι λάτρεις του franchise της Capcom φαίνεται ότι ποντάρουν πολύ σε αυτό το project μιας και θα είναι αρκετά πιστό στα πρώτα παιχνίδια.

Η ιστορία που θα δούμε θα λαμβάνει χώρα το 1998, εκεί που ξεκίνησαν όλα στο σημείο που ξέσπασε ο ιός, με την Kaya Scodelario του Maze Runner και τον Robbie Amell του Upload να ηγούνται του cast ως Claire και Chris Redfield αντίστοιχα. Όμως, μην αγχώνεστε, καθώς από την ταινία θα παρελάσουν σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές των παιχνιδιών, όπως είναι η Jill Valentine, που θα την υποδυθεί η Hannah-John Kamen, ο Albert Wesker του Tom Hooper, καθώς και οι Ada Wong, Leon S. Kennedy, Brad Wickers, William Birkin, Richard Aiken και Chief Irons.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας κυκλοφόρησε η πρώτη επίσημη αφίσα της ταινίας που παρουσιάζει όλους τους χαρακτήρες και μπορείτε να την δείτε παρακάτω:

Το νέο αυτό εγχείρημα ανακοινώθηκε πριν από δύο χρόνια περίπου, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Johannes Roberts (47 Meters Down) και αντί να δούμε κάποια action ταινία, όπως αυτές του Paul W.S. Anderson, υπόσχεται να μεταφέρει μια πιο horror εμπειρία για τον θεατή.

Με τίτλο απλά, “Resident Evil”, το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 3 Σεπτεμβρίου 2021. Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.