Oxygen: Ακατάλληλο για κλειστοφοβικούς το νέο θρίλερ του Netflix - Δείτε το πρώτο trailer

Με πρωταγωνίστρια την Melanie Laurent του "Inglorious Basterds"
10 Μαρτίου 2021 22:33
Oxygen: Ακατάλληλο για κλειστοφοβικούς το νέο θρίλερ του Netflix - Δείτε το πρώτο trailer

Θυμάστε το θρίλερ "Buried" με τον Ryan Reynolds, ο οποίος ήταν παγιδευμένος ζωντανός σε ένα φέρετρο; Φανταστείτε τώρα ένα παρόμοιο concept αλλά με στροφή προς το sci-fi είδος. Κάπως έτσι θα περιγράφαμε περιληπτικά το "Oxygen" τη νέα γαλλόφωνη θρίλερ ταινία που φέρνει τo Netflix στους συνδρομητές του και από το πρώτο του trailer φαντάζει ενδιαφέρον. Όχι μόνο γιατί παίζει η εξαιρετική Melanie Laurent, που θα τη θυμάστε από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο "Inglorious Basterds" του Quentin Tarantino, αλλά γιατί κιόλας τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Alexandre Aja, ο οποίος είναι γνωστός για το "Crawl" και το "The Hills Have Eyes". 

Η Laurent υποδύεται μια γυναίκα που ξυπνά σε ένα κρυογενικό θάλαμο χωρίς να έχει ιδέα του πώς βρέθηκε εκεί ούτε και θυμάται ποια είναι. Την ίδια ώρα που προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει, η στάθμη του οξυγόνου της πέφτει -εξού και η αναφορά στον τίτλο- και ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη ζωή της. Επίσης πρωταγωνιστούν οι Mathieu Amalric και Malik Zidi, ενώ το σενάριο έγραψε η Christie LeBlac. 

Ο Aja υπόσχεται πως δεν πρόκεται απλά για μια κόπια του "Buried" σε σκηνικό επιστημονικής φαντασίας και πως κρύβεται κάτι πολύ βαθύτερο από αυτό, ενώ αναφέρει ότι εμπνέεται και κάπως από το 28 Days Later και την μεταποκαλυπτική του υπαρξιακή θεματολογία. 

Το Oxygen αναμένεται να προβληθεί στις 12 Μαίου 2021 αποκλειστικά στο Netflix και παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το πρώτο trailer.