Φάτε μάτια ψάρια! Δείτε ένα σωρό trailers από το Zack Snyder's Justice League

Σε λίγες μέρες η μεγάλη πρεμιέρα!
10 Μαρτίου 2021 11:52
Φάτε μάτια ψάρια! Δείτε ένα σωρό trailers από το Zack Snyder's Justice League

Η απόλυτη βερσιόν του Justice League είναι καθ’ οδόν με το “cut” του Zack Snyder και πρόκειται να μεταφέρει τη δράση ακριβώς όπως τα είχε οραματιστεί ο αρχικός δημιουργός. Η τετράωρη ταινία καταφθάνει σε μερικές ημέρες μέσα από το HBO Max και ανά τακτά χρονικά διαστήματα κυκλοφορούν στη δημοσιότητα μερικά teasers που θέλουν να σας «ψήσουν».

Αυτό συνέβη και τώρα, αφού τα τελευταία εικοσιτετράωρα δόθηκαν ένα σωρό αποσπάσματα από την ταινία στη δημοσιότητα, εν όψει της μεγάλης πρεμιέρας, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη.

Εκτός από τον Jared Leto που επιστρέφει ως Joker, και οι Ben Affleck, Gal Gadot, Ray Fisher και πολλοί άλλοι, γύρισαν νέες σκηνές γι’ αυτό το “cut”. Εμείς, λοιπόν, μαζέψαμε όλα αυτά τα teasers και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε παρακάτω.

Μόλις χθες συνέβη και μια γκάφα από πλευράς HBO Max και Warner Bros. καθώς διέρρευσε νωρίτερα το "Snyder Cut" στην streaming υπηρεσία με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά το Twitter.

Το Zack Snyder's Justice League πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου μέσα από τη «συχνότητα» του HBO Max ως μία τετράωρη ταινία τελικά αντί για τέσσερα επεισόδια που είχε αρχικά προγραμματιστεί.