O Steven Spielberg επιστρέφει σε σενάριο και σκηνοθεσία για τη νέα του ταινία

Η Michelle Williams θα παίξει την "μητέρα" του διάσημου σκηνοθέτη
10 Μαρτίου 2021 09:30
O Steven Spielberg επιστρέφει σε σενάριο και σκηνοθεσία για τη νέα του ταινία

Κάθε ταινία που σκηνοθετεί ο Steven Spielberg είναι λόγος για να στρέψει τα βλέμματα του κοινού πάνω της και όχι άδικα αφού αποτελεί έναν ζωντανό θρύλο του σινεμά πίσω από τις κάμερες. Τώρα μαθαίνουμε τις πρώτες πληροφορίες γύρω από τη νέα του ταινία μετά το υποψήφιο για Όσκαρ, The Post του 2018, καθώς και το remake του West Side Story που θα κυκλοφορήσει στα τέλη της χρονιάς αν όλα πάνε καλά. 

Η νέα -ακόμη ατιτλοφόρητη- ταινία του σκηνοθέτη των "Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν" και "Η Λίστα του Σίντλερ" θα εμπνέεται από τα παιδικά του χρόνια και για πρώτη φορά μετά το "Α.Ι." του 2001 θα αναλάβει τόσο τη σκηνοθεσία όσο και το σενάριο. Αυτή θα είναι μόλις η τέταρτη φορά που ο Spielberg σηκώνει ξανά την πένα του μετά και τα "Poltergeist" και "Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου". Στην προκειμένη ωστόσο θα χρειαστεί και τη βοήθεια του συνήθη υπόπτου Tony Kushner, με τον οποίο συνεργάστηκε στα "Μόναχο", "Λίνκολν" και το νέο "West Side Story'. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, η Michelle Williams βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, όπου θα υποδυθεί μια χαρακτήρα εμπνευσμένη από την μητέρα του Spielberg. Η Williams που έχει ήδη τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ, αναμένεται να εμφανιστεί επίσης στα "Venom: Let There Be Carnage", "Showing Up" και "Fever". 

Τα γυρίσματα του φιλμ θα ξεκινήσουν καλώς εχόντων των πραγμάτων αυτό το καλοκαίρι.