Ο Ridley Scott θέλει την Jodie Comer πλάι στον Joaquin Phoenix για τον “Ναπολέοντα”

Μαγεύτηκε από την υποκριτική της στο The Last Duel και την θέλει και στο Kitbag
04 Μαρτίου 2021 16:05
Ο Ridley Scott θέλει την Jodie Comer πλάι στον Joaquin Phoenix για τον “Ναπολέοντα”

Στις αρχές του 2021 σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι το “Kitbag” του Ridley Scott με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, Joaquin Phoenix, θα προβληθεί αποκλειστικά μέσα από το Apple TV Plus. Αυτό σημαίνει ότι η streaming υπηρεσία της Apple αγόρασε ακόμη έναν άσσο στο μανίκι της και τα βάζει face-to-face με τους άλλους «γίγαντες».

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ακόμη μία είδηση από το Deadline, που αναφέρει ότι ο Scott θέλει την Jodie Comer να παίξει πλάι στον Phoenix, ύστερα από την εξαιρετική υποκριτική της στο “The Last Duel”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2021. Όπως όλα δείχνουν, η πρωταγωνίστρια του “The Killing Eve” μάγεψε τον θρυλικό σκηνοθέτη σε αυτή την ταινία και θέλει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να την πάρει και σε αυτό το project, το οποίο θα είναι βασισμένο στον Ναπολέοντα. Ο ρόλος που την θέλει φυσικά, δεν είναι άλλος από της Ζοζεφίνα.

Πηγές του Deadline αναφέρουν, όμως, ότι βρίσκονται στα τελικά στάδια για να υπογράψει, οπότε κατά πάσα πιθανότητα αυτή του η επιθυμία ίσως ολοκληρωθεί και είναι θέμα ημερών.

Ο Scott είχε πει τα εξής σε πρόσφατη συνέντευξή του για το Kitbag:

Ήρθε από το πουθενά και κυριάρχησε τους πάντες, αλλά την ίδια ώρα είχε κηρύξει έναν ρομαντικό πόλεμο με την μοιχαλίδα σύζυγό του, Ζοζεφίνα. Κατέκτησε τον κόσμο προσπαθώντας να κερδίσει την αγάπη της και όταν δεν μπορούσε τον κατακτούσε για να την καταστρέψει και έτσι κατέστρεψε και τον εαυτό του στην πορεία.

Το Kitbag, ωστόσο, δεν είναι το μόνο φιλμ που ετοιμάζει ο Ridley Scott, αφού μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει και το “The Last Duel” με τους Matt Damon, Ben Affleck και Adam Driver. Βέβαια, μέσα στο μήνα θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα του “Gucci” με πρωταγωνίστρια την Lady Gaga. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.