Μια μικρή ανάσα στους κινηματογράφους έδωσε η νέα ταινία των Tom και Jerry

Παρά το ότι προβάλλεται ταυτόχρονα στο HBO Max
01 Μαρτίου 2021 18:12
Μια μικρή ανάσα στους κινηματογράφους έδωσε η νέα ταινία των Tom και Jerry

Τη δίψα των θεατών για επιστροφή στις αίθουσες αποτυπώνει η αναπάντεχα καλή πορεία της ταινίας κινουμένων σχεδίων Tom & Jerry, καθώς στο αμερικάνικο box office πραγματοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα ανοίγματα στην μετά κορωνοϊού εποχή

Παρά, λοιπόν, την ταυτόχρονη προβολή του στο HBO Max στις ΗΠΑ, η υβριδική live-action και animated ταινία του γνωστού αχτύπητου διδύμου κατάφερε να αποσπάσει σχεδόν $14 εκατομμύρια δολάρια (13.7 εκ. δολάρια) μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. Η ταινία που βρίσκεται ακριβώς από πάνω σε εισπράξεις -σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία- είναι το Wonder Woman 1984 (16.7 εκ. στο ντεμπούτο του), ενώ καμία άλλη κυκλοφορία δεν μπόρεσε να σπάσει στις πρώτες μέρες της, το φράγμα των $10 εκατομμυρίων. 

Διεθνώς τα πήγε εξίσου καλά με $25 εκατομμύρια και σύνολο παγκοσμίως που αγγίζει τα $40 εκ. μέσα σε λίγες μέρες. Δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν θεωρείται πως έκανε δυνατό ξεκίνημα για τα $79 εκ. που κόστισε συνολικά η παραγωγή της, ενώ και οι αναλυτές του box office του εμφανίζονται αισιόδοξοι για την μετέπειτα πορεία του.