Ο Tom Holland μετανιώνει για την ερμηνεία του Nathan Drake στο Uncharted

"Ήταν ένα λάθος και κάτι που δε θα κάνω ποτέ ξανά"
28 Φεβρουαρίου 2021 19:09
Ο Tom Holland μετανιώνει για την ερμηνεία του Nathan Drake στο Uncharted

Σε μια ακόμη εξομολόγηση που έστειλε αδιάβαστους τους μάνατζερ του προχώρησε ο Tom Holland, καθώς μίλησε για τον ρόλο του στο άκρως αναμενόμενο UNCHARTED της Sony Pictures. Ο αυθορμητισμός του δεν κράτησε τον νεαρό 25χρονο ηθοποιό από το να κάνει μερικά αμφιλεγόμενα σχόλια για ένα από τα πιο αναμενόμενα blockbusters του 2022 και σίγουρα είναι από τα πράγματα που δεν τα λες δημόσια πριν κυκλοφορήσει μια τέτοιου βεληνεκούς ταινία. 

Όπως και να έχει ο Holland ανοίχτηκε λίγο παραπάνω όσον αφορά την ερμηνεία του ως Nathan Drake και μιλώντας στο βρετανικό GQ εξέφρασε την αμφιβολία που είχε για αρκετές σκηνές και το πώς τις υποδύθηκε.

Φτάνει μάλιστα σε σημείο να πει πως κοιτούσε περισσότερο το "να δείχνει cool στις σκηνές παρά για την ίδια την ερμηνεία του" και πως ήταν "ένα λάθος που δεν πρόκειται να επαναλάβει":

Από το σημείο που ξεκινάς να ανησυχείς για το "δείχνω εντάξει σε αυτό το πλάνο;" η ερμηνεία μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Νομίζω ότι υπήρξαν στοιχεία στην ερμηνεία μου για το Uncharted που υπέπεσα στην παγίδα του "να δείχνω καλός τώρα, θέλω να είναι η εντυπωσιακή στιγμή μου". Έπρεπε να παίξω αυτό τον σκληροτράχηλο, πολύ στοϊκό τύπο, να είμαι σαν τον Mark Wahlberg βασικά. Ο χαρακτήρας μου υποτίθεται πως είναι ένας κανονικός ήρωας αυτή τη στιγμή! 

Κοιτάξτε, δεν το έχω δει οπότε δεν ξέρω αν το πέτυχα ή όχι, αλλά ήταν ένα σημαντικό μάθημα που πήρα επειδή τις περισσότερες φορές δεν είχε να κάνει με το "να σταθώ εκεί και να βγάλω τη σκηνή" αλλά περισσότερο του "να σταθώ εκεί, να ποζάρω έτσι και να δείχνω τους δικέφαλούς μου...Ήταν ένα λάθος και κάτι που δεν θα κάνω ποτέ ξανά.

Και κάπως έτσι οι PR agents του θα τραβούσαν τα μαλλιά και θα δάγκωναν τα χείλη τους από την επικοινωνιακή καταστροφή που μπορεί να φέρει μια τέτοια δήλωση. Βέβαια, δεν αναφέρει πως η ταινία είναι κακή ή πως ήταν τραγική η εμφάνισή του, αλλά πως σε μερικές σκηνές η ερμηνεία του ήταν -κατά τον ίδιο- λάθος. 

Την ταινία σκηνοθετεί ο Ruben Fleischer του "Venom" και στο υπόλοιπο cast συναντάμε τους: Mark Wahlberg ως
"Sully", Tati Gabrielle ως Elena Fisher, την Sophia Ali ως Chloe Frazer και τον Antonio Banderas σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. 

To UNCHARTED πρόσφατα έλαβε καθυστέρηση λόγω της πανδημίας και χάνει το καλοκαιρινό ραντεβού που είχε δώσει με τους κινηματογράφους για αυτόν τον Ιούλιο και πλέον αναμένεται να προβληθεί στις 11 Φεβρουαρίου 2022