Νέος σκηνοθέτης για την ταινία The Division του Netflix με τους Jake Gyllenhaal και Jessica Chastain

O David Leitch του Deadpool 2 θα είναι μόνο παραγωγός
26 Φεβρουαρίου 2021 10:36
Νέος σκηνοθέτης για την ταινία The Division του Netflix με τους Jake Gyllenhaal και Jessica Chastain

Σημαντική αλλαγή στην παραγωγή της κινηματογραφικής μεταφοράς του The Division, του διάσημου βιντεοπαιχνιδιού της Ubisoft, που θα κυκλοφορήσει μέσω του Netflix. Από την αρχή γνωρίζαμε πως ο David Leitch του Deadpool 2 θα σκηνοθετήσει την ταινία, αλλά τελικά ανακοινώθηκε πως παραχωρεί τη θέση του στον Rawson Marshall Thurber, ενώ το σενάριο θα γράψει μαζί με την Ellen Shanman, αντικαθιστώντας τον Rafe Judkins.

Το ρεζουμέ του Thurber περιλαμβάνει το "Skyscraper" με τον Dwayne Johnson, καθώς και μια από τις ακριβότερες παραγωγές του Netflix, το κατασκοπικό blockbuster "Red Notice" με τους Ryan Reynolds, Gal Gadot και Dwayne Johnson, το οποίο αναμένεται εντός του 2021. 

Στο πρωταγωνιστικό δίδυμο της ταινίας "The Division" θα συναντήσουμε τους Jake Gyllenhaal (Prisoners, Nightcrawler) και την Jessica Chastain (Molly's Game, Zero Dark Thirty), οι οποία εκτελούν χρέη παραγωγού μαζί με τον Leitch. Η πλοκή της ταινίας θυμίζει αρκετά την κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού που ζούμε επομένως από το πουθενά έγινε επίκαιρο το θέμα της. 

Ένας ιός εξαπλώνεται ραγδαία μέσα από χαρτονομίσματα ανήμερα της Black Friday στη Νέα Υόρκη, την οποία αποδεκατίζει σε μερικά 24ωρα. Μέχρι τα Χριστούγεννα οι ΗΠΑ έχουν βυθιστεί στο απόλυτο χάος και η κοινωνία βρίσκεται σε πλήρης αποσύνθεση. Μια ομάδα πολιτών, ειδικά εκπαιδευμένοι από το Strategic Homeland Division για αυτούς τους σκληρούς καιρούς, "ενεργοποιούνται" και καλούνται να σώσουν τα απομεινάρια του κόσμου. 

Τέλος, ακόμη δεν έγινε γνωστό το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα ούτε και το πότε θα προβληθεί.