Ο Bautista σφάζει ζόμπι στο πρώτο teaser του “Army of the Dead” του Zack Snyder για το Netflix!

Έρχεται αποκλειστικά στο Netflix τον ερχόμενο Μάιο
25 Φεβρουαρίου 2021 15:31
Ο Bautista σφάζει ζόμπι στο πρώτο teaser του “Army of the Dead” του Zack Snyder για το Netflix!

Μετά την πρώτη αφίσα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν μερικές ημέρες, το Netflix δημοσίευσε επιτέλους τα πρώτα πλάνα από τη «θεότρελη» ζόμπι-ταινία του Zack Snyder, “Army of the Dead”. Ο Dave Bautista μαζί με το υπόλοιπο καστ είναι έτοιμοι για ορδές από ζόμπι και μία...ληστεία που υπόσχεται να σας καθηλώσει με τη δράση της.

Η πλοκή της ταινίας θα μας μεταφέρει στο Las Vegas, όπου ορδές από ζόμπι έχουν καταβάλει την πόλη και έτσι μια ομάδα μισθοφόρων θα πάρει τα ηνία για να τα σταματήσει. Όλα αυτά θα τα κάνει, όμως, γιατί αυτή η θεότρελη ομάδα θέλει να ληστέψει συγχρόνως ένα καζίνο. O Snyder είχε περιγράψει το project ως "κάργα ληστρική ταινία" με μολυσμένους, όπου εκτός από ξέφρενη δράση θα υπάρχουν και τρομεροί χαρακτήρες, ώστε να «ζεστάνουν» το κοινό με τα συναισθήματα που θα βγάλουν.

Πρωταγωνιστούν οι Dave Bautista, Ella Purnell, Ana de la Reguera, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, Raúl Castillo, Michael Cassidy και Garret Dillahunt.

Το Army of the Dead θα προβληθεί στις 21 Μαΐου μέσα από το Netflix. Παρακολουθήστε το teaser της ταινίας μέσα από τον player παρακάτω.