Δείτε το trailer του νέου Mortal Kombat με το παλιό ορθόδοξο techno theme!

Οι fans το έκαναν πράξη πράξη φυσικά
22 Φεβρουαρίου 2021 19:06
Δείτε το trailer του νέου Mortal Kombat με το παλιό ορθόδοξο techno theme!

Λίγο απ'όλα είχαν οι πρώτες αντιδράσεις από το πρώτο trailer του κινηματογραφικού remake του Mortal Kombat, δημιουργώντας ωστόσο αρκετό ντόρο ανάμεσα στους fans του διάσημου franchise βιντεοπαιχνιδιών. Γενικά, θα λέγαμε πως ήταν προς τη θετική πλευρά καθώς τα είχε όλα: άπλετο αίμα, υπέρμετρη βία, fatalities, Sub-Zero, Scorpion και όλους τους γνωστούς μαχητές της..."θανάσιμης μάχης". 

Από το trailer όμως έλειπει αυτό το "κάτι" παρά το γεγονός πως ακούστηκε το εμβληματικό "Get over here" του Scorpion. Αυτό δεν ήταν άλλο από το αυθεντικό theme song της αυθεντικής Mortal Kombat ταινίας του 1995 που άφησε κυριολεκτικά εποχή.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το brand name μουσικά είναι συνυφασμένο με την κραυγή "MORTAAAAAAL KOMBAAAAAT" και τους techno ρυθμούς που ξεσηκώνουν τους πάντες. 

Ε, λοιπόν, η ευχή σας πραγματοποιήθηκε και οι fans πήραν τη κατάσταση στα χέρια τους και έντυσαν το ομολογουμένως εντυπωσιακό trailer με το παλιό, ορθόδοξο, theme του Mortal Kombat. Επειδή όμως στο YouTube υπήρξαν πολλές απόπειρες εμείς τις συγκεντρώσαμε όλες για να δείτε ποια σας αρέσει περισσότερο: 

Και σε περίπτωση που θέλατε να μάθετε ποιο ήταν το theme που έντυσε μουσικά -και λανθασμένα κατά πολλούς- το trailer του νέου Mortal Kombat σας το έχουμε και αυτό παρακάτω: