Εκτός Jackass 4 ο Bam Margera - Ζητάει να μποϊκοτάρουν την ταινία

Θέλει να φτιάξει τη δική του εταιρία παραγωγής
13 Φεβρουαρίου 2021 11:43
Εκτός Jackass 4 ο Bam Margera - Ζητάει να μποϊκοτάρουν την ταινία

Κακά μαντάτα ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας όσον αφορά την επόμενη ταινία του Jackass. Ο Bam Margera αποκάλυψε πριν λίγες ώρες ότι δε θα βρίσκεται πλέον στο Jackass 4, αφού απολύθηκε από την Paramount και ζητάει από τους fans να μποϊκοτάρουν την ταινία. Ο 41χρονος έχει περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια και είχε υπογράψει ότι θα βρίσκεται στο project μόνο αν ήταν «καθαρός» από ουσίες και αλκοόλ.

Αν και ήταν γνωστό ότι ο Margera ήταν «πάρτι άνιμαλ» τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα γι’ αυτόν όταν έφυγε από τη ζωή ο καλύτερός του φίλος και συμπρωταγωνιστής του στο Jackass, ο Ryan Dunn, δίνοντας μάχη έκτοτε με την κατάθλιψη. Μετά από επανειλημμένες δοκιμές να πάρει τη ζωή του πίσω, ο Margera έφτασε ακόμη και στον Dr. Phil για τηλεοπτική βοήθεια.

Παρόλα αυτά, όπως ακούγεται, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Jackass 4, ο Margera έκανε συχνά εξετάσεις για να δουν στην παραγωγή ότι παραμένει νηφάλιος και ίσως κάτι στράβωσε τελευταία και η Paramount πήρε αυτή την απόφαση.

Σύμφωνα με το Ladbible, πλέον δεν δουλεύει πάνω στο project γιατί δεν κράτησε τη συμφωνία του, αν και ο Margera υποστηρίζει ότι το Jackass αποτελεί γι’ αυτόν παρελθόν τώρα και μάλιστα προσπαθεί να φτιάξει κάτι δικό του «τύπου Jackass», ανοίγοντας μάλιστα και μία σελίδα χρηματοδότησης για να φτιάξει τη δική του εταιρία παραγωγής.

Πρόσφατα πήρε θέση πάνω στο θέμα μέσα από το Instagram (έχει σβηστεί το βίντεο) και είπε:

Ποιον διάολο νοιάζει αν είμαι νηφάλιος; Το Jackass με έβαλε σε μία κόλαση τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Τους έγραψα τόσες πολλές νέες ιδέες και αν δεν είμαι στην ταινία και τις δω να υλοποιούνται πως νομίζετε ότι θα με κάνει να νιώσω;

Αλλά γ****ε το ρε φίλε, δεν είμαι στο Jackass 4; Αν νοιάζεται κανείς για μένα, μην πάτε να δείτε την ταινία, επειδή θα κάνω τη δική μου πολύ πιο τρελή, εάν μου στείλετε μερικά χρήματα μέσω Venmo. Το Jackass ήταν τα πάντα για μένα