Ο Bong Joon-ho, σκηνοθέτης του "Parasite", ολοκλήρωσε το σενάριο της επόμενης ταινίας του

Ο νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης που έγραψε ιστορία στα περσινά Oscars
12 Φεβρουαρίου 2021 08:57
Ο Bong Joon-ho, σκηνοθέτης του "Parasite", ολοκλήρωσε το σενάριο της επόμενης ταινίας του

Τα "Παράσιτα" του Bong Joon-ho έγραψαν τη δική τους ιστορία με χρυσά γράμματα στα περσινά Oscars, αποσπώντας τέσσερα χρυσά αγαλματίδια, εκ των οποίων τα "Ξενόγλωσσης" και "Καλύτερης Ταινίας" κάτι που μια ταινία το κατάφερε για πρώτη φορά. 

Ο σκηνοθέτης του "Parasite" σαφώς και δεν επαναπαύεται στις δάφνες του και αποκάλυψε λεπτομέρειες για το επόμενό του φιλμ. Στο πλαίσιο του The Director's Cut podcast που παρουσιάζει ο Rian Johnson, σκηνοθέτης του Knives Out, αποκάλυψε πως εργάζεται πάνω σε δύο ταινίες, εντελώς διαφορετικές σεναριακά μαζί τους και πως ολοκλήρωσε το ένα από αυτά χωρίς όμως να διευκρινίζει ποιο ακριβώς:

Νιώθω σα να χωρίζω τον εγκέφαλό μου και πηγαίνω μια δεξιά μια αριστερά για να γράψω τα δυο σενάρια, αλλά τελείωσα το ένα από αυτά την περασμένη εβδομάδα. 

To πρώτο είναι ένα στην κορεατική γλώσσα, λαμβάνει χώρα στη Seoul και συνδυάζει μοναδικά στοιχεία τρόμου και δράσης, ενώ η δεύτερη ταινία είναι αγγλόφωνη, διαδραματίζεται μεταξύ Αμερικής και Αγγλίας και βασίζεται σε ένα πραγματικό γεγονός του 2016. 

Μένει να δούμε σε ποιο από τα δύο αναφέρεται ο Bong Joon-ho και ελπίζουμε σύντομα να μάθουμε περισσότερα.