Oscars 2021: Θα διεξαχθούν ζωντανά και με κόσμο αλλά από διάφορα μέρη

Η Ακαδημία αποκάλυψε πως σκοπεύει να μεταδώσει φέτος την λαμπερή βραδιά
11 Φεβρουαρίου 2021 12:29
Oscars 2021: Θα διεξαχθούν ζωντανά και με κόσμο αλλά από διάφορα μέρη

Τις προθέσεις της για την τηλεοπτική κάλυψη της 93η Απονομής των βραβείων Όσκαρ εν μέσω πανδημίας αποκάλυψε η Ακαδημία και αναμένεται να είναι ένα εντελώς διαφορετικό σόου. Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε διάφορα σημεία, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού Dolby Theatre, και με την παρουσία καλεσμένων. Κύριο μέλημα της Ακαδημίας είναι η υγεία όσων θα συμμετέχουν στη γιορτή του σινεμά και αυτό είναι τελικά που θα κρίνει τι θα γίνει τελικά στις 25 Απριλίου. 

Εκπρόσωπος Τύπου της Ακαδημίας ανέφερε τα εξής σε δήλωσή της:

Για την δημιουργία ενός θεάματος με φυσική παρουσία, που το κοινό μας θέλει να παρακολουθήσει ανά τον κόσμο και προσαρμοσμένοι στους περιορισμούς της πανδημίας, η τελετή θα προβληθεί σε απευθείας μετάδοση από διάφορους χώρους, ανάμεσά τους και το εμβληματικό Dolby Theatre. 

Εάν τα σχέδια αυτά ανατραπούν μόνο ο χρόνος και η πορεία των κρουσμάτων θα το δείξει αυτό. Προς το παρόν όμως αυτό είναι το σχέδιο, αν και η Ακαδημία δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες αυτές τοποθεσίες ή ποιοι θα είναι καλεσμένοι εκεί. 'Αλλωστε απέχουμε κάτι παραπάνω από δύο μήνες για την λαμπερή βραδιά. 

Φέτος την παραγωγή και τη σκηνοθεσία των Oscars του 2021 ανέλαβαν οι Steven Soderbergh, Stacey Sher και Jesse Collins.  Η 93η Τελετή απονομής θα διεξαχθεί στις 25 Απριλίου 2021

Tags: