Οι Prodigy ετοιμάζουν το πρώτο τους ντοκιμαντέρ - Αφιερωμένο στη μνήμη του Keith Flint

Θα εξιστορήσει όλη την πορεία της θρυλικής rave μπάντας
10 Φεβρουαρίου 2021 19:57
Οι Prodigy ετοιμάζουν το πρώτο τους ντοκιμαντέρ - Αφιερωμένο στη μνήμη του Keith Flint

Αν τα '90s είχαν εναλλακτικό τίτλο για πολλούς θα ήταν "η δεκαετία που οι Prodigy προκάλεσαν πανδαιμόνιο στη μουσική σκηνή". Το αναρχικό τους ύφος, ο μοναδικός ήχος και φυσικά η σκηνική τους παρουσία ήταν τα στοιχεία που τους έκαναν να ξεχωρίσουν και να προσδιορίσουν μια ολόκληρη γενιά αλλά και ένα genre μουσικής με τη δική τους σφραγίδα. 

Τώρα η θρυλική rave μπάντα ανακοίνωσε πως ετοιμάζει το πρώτο της ντοκιμαντέρ, το οποίο θα εξιστορεί όλη την πορεία του γκρουπ και θα ονομάζεται απλά "The Prodigy". Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Paul Dugdale, με την Pulse Films να βρίσκεται πίσω από την παραγωγή, όντας το στούντιο πίσω από το γκανγκστερικό δράμα "Gangs of London", καθώς και Beastie Boys Story του Spike Jonze. 

Η σύντομη περιγραφή που δόθηκε αναφέρει πως είναι η "ωμή, ασυμβίβαστη, και συναισθηματική ιστορία μιας συμμορίας νεαρών αναρχικών από το Essex που ένωσαν τις δυνάμεις τους στην Αγγλία προς τα τέλη των '80s."

Ο frontman της μπάντας, Keith Flint, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών τον Μάρτιο του 2019 και το εν λόγω ντοκιμαντέρ θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του. Τα εναπομείναντα ιδρυτικά μέλη, οι Liam Howlett και Maxim ανέφεραν πως η ταινία θα αποτελείται από μείγμα αρχειακού υλικού, animation και μαρτυριών από πρώτο χέρι. 

Οι δυο τους δήλωσαν από κοινού πως "τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να διηγηθούν ολόκληρη την ιστορία της μπάντας". 

Τα γυρίσματα και η παραγωγή της ταινίας των Prodigy θα ξεκινήσουν καλώς εχόντων των πραγμάτων μέσα στην άνοιξη, αν και ακόμα δεν έχει δοθεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το project.