Ο Will Smith παίζει στη νέα ταινία δράσης του σκηνοθέτη του Deadpool 2

Αυτό είναι το Fast & Loose
10 Φεβρουαρίου 2021 11:32
Ο Will Smith παίζει στη νέα ταινία δράσης του σκηνοθέτη του Deadpool 2

Ο David Leitch έχει συνεργαστεί με πολλά ονόματα του Χόλιγουντ κατά καιρούς και όπως όλα δείχνουν αυτό το σερί θα συνεχιστεί. Μετά τους Keanu Reeves, Ryan Reynolds και Dwayne Johnson, ο διάσημος σκηνοθέτης ετοιμάζεται για το επόμενό του project και θα συνεργαστεί στενά με τον Will Smith για τη νέα περιπέτειά του, το “Fast & Loose”.

Πρόκειται για μία ταινία σε σενάριο των αδερφών Jon και Erich Hoeber και θα δούμε τον Smith να ξυπνάει στην Τιχουάνα χωρίς να θυμάται τίποτα μετά από μία επίθεση που δέχτηκε. Τότε, θα ανακαλύψει ότι ζει κυριολεκτικά δύο διαφορετικές ζωές, η μία ως πλούσιος, επιτυχημένος και βουτηγμένος στο έγκλημα και η άλλη ως πράκτορας της CIA.

Αρχικά το φιλμ είχε ανακοινωθεί τον Απρίλιο του 2020 από την STX Films, με τον Leitch να βρίσκεται μόνο στην παραγωγή. Ωστόσο, λίγο αργότερα πήρε την απόφαση να το σκηνοθετήσει ανεβάζοντας το προφίλ της ταινίας που είχε ως αποτέλεσμα το Fast & Loose να βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις των streaming υπηρεσιών, καθώς και των Sony, Paramount, MGM και Warner Bros να χώνουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να το γλυκοκοιτούν.