Θα σκαλώσετε με την πρώτη ματιά στον Joker του Jared Leto από το "Snyder Cut" (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έναν διαφορετικό ψυχάκια Joker θα δούμε στη νέα βερσιόν του Justice League
09 Φεβρουαρίου 2021 19:16
Θα σκαλώσετε με την πρώτη ματιά στον Joker του Jared Leto από το "Snyder Cut" (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μπορεί πριν μερικές μέρες ο Zack Snyder να έπαιξε με την αποκάλυψη της εμφάνισης του Joker στη νέα βερσιόν του Justice League, όμως τώρα παίρνουμε μια κανονική γεύση από το πως θα μοιάζει ο Jared Leto στη ταινία. 

Μέσα από το ειδικό αφιέρωμα του Vanity Fair παίρνουμε μια πληρέστατη ματιά -έστω και ασπρόμαυρη- σε έναν Joker βγαλμένο κυριολεκτικά από ψυχιατρική κλινική. Τα μαλλιά του είναι μακρύτερα -σχεδόν στο φυσικό του Leto, φοράει ζουρλομανδύα και γενικά μοιάζει κανονικός... "ψυχάκιας" σε σχέση με τον μοδάτο και...κλαρινογαμπρό Joker που είδαμε στο Suicide Squad του David Ayer. 

Στο Zack Snyder's Justice League θα δούμε μια εντελώς διαφορετική βερσιόν με τον σκηνοθέτη να αστειεύεται κιόλας στην προσπάθεια να εξηγήσει πως κατέληξε έτσι, καθώς από ότι φαίνεται του άρεσε περισσότερο έτσι, παρά το πώς τον φαντάστηκε ο Ayer. 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ SPOILERS

Αποκάλυψε κιόλας σε ποιο σημείο του Snyder Cut θα εμφανιστεί ο Joker. Συγκεκριμένα θα γίνει σε μια νέα σκηνή του φιλμ που διαδραματίζεται σε μια κατεστραμμένη Γη μετά την έλευση του Darkseid. Θα είναι ένα όνειρο, σαν όραμα που βλέπει ο Batman του Ben Affleck και του αποκαλύπτει τι θα συνέβαινε στον κόσμο και τους σούπερ ήρωες εάν αποτύγχαναν να σταματήσουν τη σφαγή. Εκεί ο Joker εμφανίζεται σαν το "Πνεύμα των Μελλοντικών Χριστουγέννων" δίνοντάς του κίνητρο μέσα από αυτόν τον εφιάλτη. 

H πρεμιέρα του Zack Snyder's Justice League έχει οριστεί για τις 18 Μαρτίου 2021 αποκλειστικά στο HBO Max και θα διαρκεί τέσσερις ώρες συνολικά, καθώς δε θα κυκλοφορήσει σαν μίνι σειρά όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.