Χάος στο Multiverse - Και ο Willem Dafoe στο πλατό του Spider-Man 3

O Green Goblin που λατρέψαμε επιστρέφει!
07 Φεβρουαρίου 2021 17:21
Χάος στο Multiverse - Και ο Willem Dafoe στο πλατό του Spider-Man 3

Το απόλυτο χάος αναμένεται να φέρει το Multiverse στο άκρως αναμενόμενο Spider-Man 3 των Marvel Studios και Sony Pictures για το οποίο έχουν ακουστεί ένα σωρό ονόματα πως θα συμμετέχουν από τις προηγούμενες ταινίες του Ανθρώπου Αράχνη.

Ακόμη ένας σπουδαίος ηθοποιός ακούγεται πως θα εμφανιστεί στο τρίτο φιλμ της τριλογίας του Tom Holland και δεν είναι άλλος από τον Willem Dafoe, ο οποίος υποδύθηκε τον Norman Osborn aka "Green Goblin" από την "Raimi" τριλογία. Το The GWW με δικό του ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Dafoe εθεάθη στο πλατό της ταινίας και ήδη μάλιστα γυρίζει τις σκηνές του.

Στο πρόσφατο παρελθόν η ίδια ιστοσελίδα ήταν η πρώτη που δημοσίευσε πως ο Alfred Molina θα επιστρέψει ως Doc Ock, ενώ και το The Illuminerdi, επιβεβαιώνει την παραπάνω είδηση. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια φωτογραφία που να αποδεικνύει βάσιμα τα ρεπορτάζ. 

Ωστόσο με όλα όσα έχουν ακουστεί στο παρελθόν για το Spider-Man: Homecoming 3, δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα, μιας και η ανάμειξη του Multiverse θα προκαλέσει πανδαιμόνιο, αν και η Marvel κρατάει ακόμη το στόμα της κλειστό. 

Μόνο ο Holland σε πρόσφατη συνέντευξή του άφησε ένα teaser για το επερχόμενο φιλμ που σκηνοθετεί ο Jon Watts -όσο του επιτρέπονταν από τα PR σκυλιά της Disney που τον επιτηρούσαν.  

Το ατιτλοφόρητο Spider-Man 3 είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2021, εκτός απροόπτου.