Χεβιμεταλάδες Thor και Star Lord - Το Thor: Love and Thunder θα μας τρελάνει! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και πάλι ο σκηνοθέτης Taika Waititi
01 Φεβρουαρίου 2021 20:43
Χεβιμεταλάδες Thor και Star Lord - Το Thor: Love and Thunder θα μας τρελάνει! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα τα γυρίσματα του Thor 4 συνεχίζονται κανονικά στην Αυστραλία όπου βρίσκεται σύσσωμη η παραγωγή της Marvel Studios και τώρα για πρώτη φορά πήραμε μια κλεφτή ματιά στα παρασκήνιά της. Οι παπαράτσι κατάφεραν να απαθανατίσουν αρκετές αποκαλυπτικές φωτογραφίες από το Thor: Love and Thunder που αναμφίβολα θα ξετρελάνουν τους fans για τα όσα ετοιμάζει στυλιστικά ο σκηνοθέτης Taika Waititi.

Αν νομίζατε πως το Thor: Ragnarok ήταν φευγάτο που να δείτε τις φωτογραφίες με έναν Thor του Chris Hemsworth με δερμάτινο κόκκινο τζάκετ σαν χεβιμεταλάς βγαλμένος από τα 80s, ενώ και ο Chris Pratt ως Star-Lord δεν πάει πίσω με μια αναβαθμισμένη στολή που και αυτή στο ύφος μυρίζει λακ και συναυλιακό ιδρώτα. Τελικά, η επιλογή του λογότυπου δεν ήταν τυχαία αφού το ύφος θα παραπέμπει αρκετά στις ταινίες της δεκαετίας του '80 όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής.

Στις ίδιες φωτογραφίες, που δημοσίευσε η Daily Mail, θα δείτε επίσης την Nebula της Karen Gillan και τον Kraglin του Sean Gunn: 

 

Όσον αφορά την πλοκή είναι γνωστό πως θα εμπνέεται από το storyline των comics όπου η Jane Foster της Natalie Portman γίνεται η νέα Thor, ενώ τον κακό της ταινίας, ονόματι Gorr The Butcher θα υποδύεται ο Christian Bale. Επίσης, γνωρίζουμε πως ο Matt Damon θα συμμετέχει στην ταινία χωρίς να γνωρίζουμε εάν θα υποδυθεί ξανά τον ρόλο του ψεύτικου Loki από το αναπάντεχο cameo του στο Thor: Ragnarok. 

Το Thor: Love and Thunder αναμένεται καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 11 Φεβρουαρίου 2022.