Έτοιμο το σενάριο του Baby Driver 2 αλλά το ερώτημα είναι πότε θα το δούμε

Η πανδημία κρατάει πίσω τις δημιουργικές ανησυχίες του Edgar Wright
30 Ιανουαρίου 2021 13:17
Έτοιμο το σενάριο του Baby Driver 2 αλλά το ερώτημα είναι πότε θα το δούμε

Με διαφορά η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία του Edgar Wright είναι το Baby Driver, το οποίο το 2017 όταν κυκλοφόρησε έσπασε τα ταμεία με πάνω από 227 εκ. δολάρια εισπράξεις. Είναι ο σκηνοθέτης που μας χάρισε την Cornetto Trilogy, αποτελούμενη από τα Shaun of the Dead, Hot Fuzz και At World's End. Έκτοτε γνωρίζουμε πως το sequel του είχε πάρει το πράσινο φως αλλά η δημιουργική πένα του Wright θέλει το χρόνο της. Αφήστε που μεσολαβεί και μια πανδημία αυτόν τον καιρό οπότε είναι λογικό το project να καθυστέρησε. 

Ωστόσο, υπάρχουν ευχάριστα νέα δια στόματος του σκηνοθέτη της Cornetto Trilogy. Και αυτό διότι στο πλαίσιο της προώθησης του νέου του ντοκιμαντέρ, The Sparks Brothers, ο Wright αποκάλυψε πως ολοκλήρωσε το σενάριο του Baby Driver 2. Αυτό και μόνο είναι ένα αρκετά σημαντικό βήμα ούτως ώστε να ξεκινήσει και η υπόλοιπη παραγωγή της διαδικασίες.

Μιλώντας στο Variety, αναφέρθηκε πως η πανδημία του COVID-19 τον κράτησε πίσω από το να προχωρήσει περαιτέρω το Baby Driver 2 λέγοντας:

Έχει γραφτεί. Έγραψα θαρρώ τρία drafts. Έχεις και τους fans στα social media να ρωτάνε "τι γίνεται με εκείνο, τι γίνεται με το άλλο" και είμαι σε φάση "Ξέρετε ότι υπάρχει μια πανδημία, έτσι;"

Ο πολυάσχολος Wright άλλωστε ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματα της επόμενης πολυαναμενόμενης ταινίας του, με τίτλο The Last Night in Soho, το οποίο πρόσφατα πήρε καθυστέρηση για τον Οκτώβριο του 2021. Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε και πότε περίπου θα κυκλοφορήσει το Baby Driver 2.