Last Night in Soho: Κλεφτή ματιά στη νέα ταινία του Edgar Wright λίγο πριν το trailer (BINTEO)

Η πρεμιέρα της ταινίας έχει οριστεί για τον Οκτώβριο
24 Μαΐου 2021 12:28
Last Night in Soho: Κλεφτή ματιά στη νέα ταινία του Edgar Wright λίγο πριν το trailer (BINTEO)

Η νέα ταινία του Edgar Wright, “Last Night in Soho” είναι καθ’ οδόν και σύντομα πρόκειται να καταφθάσει το πρώτο trailer. Ωστόσο, μέσα από το Twitter κυκλοφόρησε ένα μικρό teaser και μας δίνει μια κλεφτή ματιά στο τι θα παρακολουθήσουμε στο εν λόγω φιλμ, όπου πρωταγωνιστεί η Anya Taylor-Joy που πρόσφατα έκλεψε τις εντυπώσεις με την υποκριτική της στο “Queen’s Gambit” του Netflix.

Όσον αφορά την πλοκή θα δούμε τη ζωή μιας νεαρής κοπέλας, παθιασμένη με τη μόδα που μυστηριωδώς μεταφέρεται στο 1960 για να συναντήσει το είδωλό της, μια τραγουδίστρια. Ωστόσο, το Λονδίνο εκείνη την εποχή δεν ήταν αυτό που φαινόταν και θα έρθει αντιμέτωπη με ζοφερές συνέπειες.

Δείτε το teaser παρακάτω:

Παρόλο που η ταινία ήταν να κυκλοφορήσει πριν από καιρό, τελικά δεν έκανε πρεμιέρα λόγω της πανδημίας, που έχει προκαλέσει διάφορες δυσκολίες σε πολλές παραγωγές τον τελευταίο χρόνο. Τώρα, αυτό που ξέρουμε, είναι πως το Last Night in Soho, θα φτάσει στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο.

Ο Edgar Wright του Baby Driver, λοιπόν, σκηνοθετεί και γράφει αυτό ψυχολογικό θρίλερ σε συνεργασία με την Krysty Wilson-Cairns. Επίσης, πρωταγωνιστούν και οι Thomasin McKenzie, Matt Smith, Diana Rigg, Rita Tushingham και Terence Stamp.

Το Last Night in Soho θα παίξει στα σινεμά στις 22 Οκτωβρίου. Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.