Το Netflix "κλείδωσε" τον Noah Baumbach, σκηνοθέτη του "Marriage Story"

Θα δημιουργεί περιεχόμενο αποκλειστικά για το Netflix μέσα στα επόμενα χρόνια
29 Ιανουαρίου 2021 10:23
Το Netflix "κλείδωσε" τον Noah Baumbach, σκηνοθέτη του "Marriage Story"

Ο γάμος μεταξύ Netflix και Noah Baumbach έγινε επίσημος με κάθε λαμπρότητα από τους social media λογαριασμούς του streaming γίγαντα. Μετά την επιτυχημένη τους συνεργασία με τα The Meyerowitz Stories (New and Selected) αλλά και το οσκαρικό "Marriage Story", το Netflix γίνεται το νέο στούντιο-στέγη του Baumbach, o οποίος τα τα επόμενα χρόνια θα δημιουργεί εκεί αποκλειστικό περιεχόμενο. 

Ο πρώτος καρπός της συνεργασίας τους θα είναι το White Noise, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει το δίδυμο των Adam Driver (Marriage Story) και Greta Gerwig (σκηνοθέτιδα των Little Women και Ladybird), οι οποίοι παλιότερα έπαιξαν και πάλι μαζί στο "Frances Ha"(2012) του ίδιου σκηνοθέτη. 

Τα γυρίσματα του νέου του φιλμ θα ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο 2021. Η φιλμογραφία του Baumbach είναι πλούσια έχοντας στις τσέπες του ταινίες όπως τα Kicking and Screaming, The Squid and the Whale, Margot at the Wedding, Greenberg, While We’re Young και Mistress America. 

Με αυτή την κίνηση το Netflix εξασφάλισε έναν ιδιαίτερα πετυχημένο δημιουργό για να εμπλουτίσει με ποιοτικό περιεχόμενο τον κατάλογό του.