Το νέο trailer του Raya and the Last Dragon υπόσχεται το πιο περιπετειώδες παραμύθι της Disney

Προσδεθείτε για την πρεμιέρα στις 5 Μαρτίου 2021
26 Ιανουαρίου 2021 17:05
Το νέο trailer του Raya and the Last Dragon υπόσχεται το πιο περιπετειώδες παραμύθι της Disney

Από τον περασμένο Οκτώβριο όταν έκανε ντεμπούτο το teaser trailer είχαμε να μάθουμε νέα για το Raya and the Last Dragon. Η νέα ηρωίδα της Disney ξεδιπλώνει περίτρανα το ταλέντο της στις πολεμικές τέχνες αλλά και ως προστάτιδα του Dragon Gem στο ολοκαίνουργιο επίσημο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, το οποίο έχει ένα διαφορετικό ύφος από τις προηγούμενες δουλειές του κορυφαίου στούντιο κινουμένων σχεδίων. Όταν παρακολουθήσετε το trailer θα γίνει αντιληπτό πως οι επιρροές από διάφορες ταινίες δράσης για μεγαλύτερες ηλικίες (βλ. Indiana Jones, Tomb Raider) είναι εμφανείς. 

Τη δημιουργία και τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι δημιουργοί της Moana και του Frozen, δηλαδή το δίδυμο των Don Hall και Carlos Lopez Estrada, μαζί με τους βοηθούς σκηνοθέτες Paul Briggs και John Ripa. Τις φωνές τους δανείζουν οι: Kelly Marie Tran, Gemma ChanDaniel Dae-KimSandra OhBenedict WongIzaac WangThalia Tran, Alan Tudyk, Lucille Soong, Patti Harrison, και Ross Butler.

Η πλοκή του εμπνευσμένου από τη νοτιοασιατική μυθολογία παραμυθιού της Walt Disney έχει ως εξής:

Πριν από πολλά χρόνια, στον κόσμο της Kumandra συνυπήρχαν ειρηνικά άνθρωποι και δράκοι. Ώσπου ένα μεγάλο κακό απείλησε τη γη τους και οι δράκοι θυσιάστηκαν για να σώσουν την ανθρωπότητα. Ερχόμαστε στο τώρα, όπου 500 χρόνια μετά το ίδιο μεγάλο κακό επέστρεψε και η μοναχική πολεμίστρια ονόματι Raya, θα κουβαλήσει το βάρος της διάσωσης του κόσμου. Είναι χρέος της να αναζητήσει και να βρει τον θρυλικό τελευταίο δράκο και να επαναφέρει την διχοτομημένη χώρα και τους ντόπιους της. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς της, όμως, θα μάθει πως χρειάζεται κάτι παραπάνω από έναν δράκο για να σώσει τον κόσμο και θα χρειαστεί εμπιστοσύνη και συνεργατικότητα. 

 

Έγινε γνωστό πως η πρεμιέρα του Raya and the Last Dragon θα γίνει στις 5 Μαρτίου 2021 μέσα από το Disney Premier Access ($29.99 έξτρα χρέωση) για τις χώρες όπου υποστηρίζεται η υπηρεσία του Disney+ και για τον υπόλοιπο κόσμο στους κινηματογράφους, τουλάχιστον όσοι θα είναι ανοιχτοί εκείνη την περίοδο δεδομένης της κατάστασης με την πανδημία.