Πρώτη ματιά στο Raya and the Last Dragon της Disney (ΕΙΚΟΝΑ)

Έρχεται με νέους συντελεστές και cast
29 Αυγούστου 2020 13:10
Πρώτη ματιά στο Raya and the Last Dragon της Disney (ΕΙΚΟΝΑ)

Πριν αρκετό καιρό σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι εκτός από το “Soul” της Pixar, έλαβε καθυστέρηση και το επερχόμενο Raya and the Last Dragon της Disney. Τώρα, η εταιρία μοιράστηκε μερικές νέες πληροφορίες για το νέο της project, δημοσιεύοντας παράλληλα και μια ολοκαίνουργια εικόνα.

Οι πληροφορίες σχετίζονται με τους συντελεστές και το cast, αφού έγινε γνωστό ότι η ομάδα του Don Hall που σκηνοθέτησε το Winnie The Pooh το 2011, αλλά και το Big Hero 6, θα συνεργαστεί με τον López Estrada, τον σκηνοθέτη του Blindspotting, για να αναλάβουν τη σκηνοθεσία του Raya.

Άλλη μια σημαντική αλλαγή που έγινε στην ταινία κινουμένων σχεδίων αφορά την πρωταγωνίστρια που θα δανείσει τη φωνή της στην Raya. Συγκεκριμένα, η Cassie Steele αντικαταστάθηκε με την αμερικανίδα, Kelly Marie Tran, που την γνωρίσαμε από το Star Wars: The Last Jedi ως Rose, ενώ ο Qui Nguyen εντάχθηκε στους συντελεστές για να βοηθήσει στο σενάριο.

Στην ιστορία θα δούμε τη ζωή της Raya, μιας πολεμίστριας του βασιλείου της Kumandra, η οποία αναζητά τον τελευταίο δράκο που έχει απομείνει στον κόσμο. 

Η Disney μέσα από ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε ότι το φιλμ αντικατοπτρίζει τον πολιτισμό και τον μύθο της Νοτιοανατολικής Ασίας και έχει εμπνευστεί από μέρη όπως το Βιετνάμ, την Ταϊλάνδη και την Ινδονησία.

Μάλιστα, έγινε γνωστό από τον Hall ότι η ταινία έχει ολοκληρωθεί κατά το ήμισύ της, παρά την όλη κατάσταση με την πανδημία.

Το Entertainment Weekly, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας και ένα ολοκαίνουργιο concept art που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Το Raya and the Last Dragon αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου 2021.