Robert De Niro και John Boyega σε νέα ταινία για το Netflix με άρωμα "Breaking Bad"

Όσα μάθαμε για το "The Formula"
25 Ιανουαρίου 2021 22:36
Robert De Niro και John Boyega σε νέα ταινία για το Netflix με άρωμα "Breaking Bad"

Μάθαμε πως ετοιμάζεται μια ιδιαίτερα ιντριγκαδόρικη ταινία με τον John Boyega, που τον μάθαμε μέσα από την sequel τριλογία των Star Wars, να παίζει για πρώτη φορά στη σύντομη καριέρα του δίπλα στον τεράστιο Robert De Niro. Το project επιβεβαιώνουν πως βρίσκεται στα σκαριά τόσο το Deadline όσο και το Collider, τα οποία μεταδίδουν πως πρόκεται για μια ληστρική ταινία με τίτλο "The Formula", η οποία θα προβληθεί αποκλειστικά μέσω του Netflix. Προσθέστε επομένως ακόμη ένα "must" φιλμ στον κατάλογο του streaming γίγαντα για το άμεσο μέλλον. 

Πρόκειται για μια ταινία που ανέλαβε σε σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή ο Gerard McMurray, γνωστός για τη δουλειά του στο The First Purge αλλά και επεισόδια του νέου "The Twilight Zone". Σε αυτήν ο Boyega θα ακολουθήσουμε έναν απίστευτα ταλαντούχο οδηγό της Formula 1 που αναγκάζεται να εργάζεται κρυφά ως οδηγός σε αποδράσεις για να ταΐσει την οικογένειά του. Φανταστείτε δηλαδή μια πολύ πιο προσγειωμένη και..."Breaking Bad" βερσιόν του "Baby Driver". 

O Boyega πρόσφατα έπαιξε στην ανθολογία ταινιών του Steve McQueen, "Small Axe" και συγκεκριμένα στο "Red, White and Blue". Επίσης, αυτή θα είναι η επιστροφή του De Niro στην πλατφόρμα του Netflix, μετά τον υποψήφιο για Όσκαρ και αριστουργηματικό "Ιρλανδό" του Martin Scorsese, όπου συμπρωταγωνίστησε με την μαφιόζικη αγία τριάδα των Joe Pesci και Al Pacino. Μέσα στα επόμενα projects του συμπεριλαμβάνεται και ο ρόλος του στην νέα ταινία του David O. Russell