Δε μένει τίποτα όρθιο στο επικό trailer του Godzilla Vs. Kong

Η τιτανομαχία των δύο Kaiju τεράτων έρχεται τον Μάρτιο!
24 Ιανουαρίου 2021 20:11
Δε μένει τίποτα όρθιο στο επικό trailer του Godzilla Vs. Kong

Το trailer του Godzilla Vs Kong δόθηκε στη δημοσιότητα από την Warner Bros. και τη Legendary και αναμενόμενα πρόκειται για μία μονομαχία που θα αφήσει εποχή στο είδος, αφού θα δούμε τα δύο Kaiju τέρατα να μάχονται για πρώτη φορά από τα μακρινά ‘60s. Απόλυτο χάος, τρομερά οπτικά εφέ και γενικά μια άκρως blockbusterική ατμόσφαιρα βγάζει σε ύφος το trailer με την ανθρωπότητα να βρίσκεται στη μέση.

Φαίνεται όμως πως και η δική μας πλευρά έχει τα σχέδιά της, ενώ τόσο ο Godzilla όσο και ο Kong θα βρουν τους συμμάχους τους. Δε μένει κάτι άλλο να προσθέσουμε πέρα από το ότι μόνο ένας από αυτούς θα σταθεί όρθιος στο τέλος. Απολαύστε το επικών διαστάσεων -κυριολεκτικά- trailer παρακάτω.

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Adam Wingard και πρωταγωνιστούν οι: Alexander Skarsgård (“Big Little Lies,” “The Little Drummer Girl”), Millie Bobby Brown (“Stranger Things”), Rebecca Hall (“Christine,” “Professor Marston and the Wonder Women”), Brian Tyree Henry (“Joker,” “Spider-Man: Into the Spider-Verse”), Shun Oguri (“Weathering with You”), Eiza González (“Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”), Julian Dennison (“Deadpool 2”), with Kyle Chandler (“Godzilla: King of the Monsters”) και Demián Bichir (“The Nun,” “The Hateful Eight”). 

Το Godzilla vs. Kong θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στους κινηματογράφους και το HBO Max (ΗΠΑ) στις 26 Μαρτίου 2021