Μεγάλη καθυστέρηση ακόμη μία φορά για το A Quiet Place 2

Ήταν να το δούμε τον Μάρτιο του 2020
24 Ιανουαρίου 2021 12:08
Μεγάλη καθυστέρηση ακόμη μία φορά για το A Quiet Place 2

Το “A Quiet Place 2” ήταν να το παρακολουθήσουμε τον περασμένο Μάρτιο του 2020, λίγο πριν ξεκινήσει η πανδημία του κορωνοϊού. Η Paramount Pictures είχε επενδύσει πάρα πολλά στο sequel, αφού το πρώτο κεφάλαιο είχε σπάσει τα ταμεία και θεωρούνταν από τις πιο επιτυχημένες blockbuster ταινίες του 2018. Μάλιστα μαζί με το No Time To Die και το Black Widow, είναι ίσως από τα μεγαλύτερα φιλμ που επλήγησαν από την πανδημία, αφού έχουν αναβληθεί οι πρεμιέρες τους πάνω από τρεις φορές.

Σύμφωνα με το Collider, η Paramount καθυστερεί για ακόμη μία φορά την προβολή της ταινίας και ελπίζει ότι θα είναι και η τελευταία. Επίσημα, λοιπόν, το A Quiet Place II αναμένεται να καταφθάσει τον Σεπτέμβριο του 2021, με τις εταιρίες να αναμένουν ότι οι ασφάλεια των ανθρώπων να είναι καλύτερη λόγω του εμβολίου του κορωνοϊού.

Στην υπόθεση του 2ου κεφαλαίου θα δούμε την οικογένεια Abbott με το νεογέννητό τους πλέον, να προσπαθεί να βρει στέγη και γαλήνη. Όμως, τα πράγματα δεν είναι όπως τα φαντάζονται, μιας και θα ζήσουν τον απόλυτο εφιάλτη όπου κι αν βρεθούν. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τους Millicent Simmonds, Lauren-Ashley Cristiano, Zachary Golinger, Emily Blunt, Noah Jupe, το cast θα εμπλουτίζει και ο Cillian Murphy, ιδιαίτερα αγαπητός από τη σειρά Peaky Blinders.

Το A Quiet Place Part II αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες στις 17 Σεπτεμβρίου 2021.