Ο Michael Douglas είναι έτοιμος για τα γυρίσματα του Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Ο 77χρονος ηθοποιός το επιβεβαιώνει μέσα από το Instagram
22 Ιανουαρίου 2021 20:15
Ο Michael Douglas είναι έτοιμος για τα γυρίσματα του Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Η Marvel φαίνεται να βάζει σε μια σειρά τα επερχόμενα project της που θα βρίσκονται στο Phase 4 του MCU. Ένα από αυτά είναι φυσικά το Ant-Man and the Wasp: Quantumania και μάλλον μάθαμε ότι τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα.

Ο Michael Douglas, ο οποίος θα επιστρέψει στον εμβληματικό του ρόλο ως Hank Pym, δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία στο Instagram, με εκείνον να φοράει τη στολή του χαρακτήρα του και να δηλώνει έτοιμος για το φιλμ. Συγκεκριμένα, στη λεζάντα αναφέρει ότι το Quantumania θα προβληθεί το 2022, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Ο Peyton Reed επιστρέφει και πάλι στη σκηνοθεσία, ενώ ο Scott Lang του Paul Rudd, μαζί με όλο το σόι των Pym θα ετοιμαστεί για νέες περιπέτειες στο Quantum Realm φυσικά. Έτσι, θα δούμε και πάλι τους Michael Douglas ως Hank Pym, την Michelle Pfeiffer ως Janet Van Dyne και την Evangeline Lilly ως Wasp στο πλευρό του Ant-Man.

Το Ant-Man and the Wasp: Quantumania θα κάνει πρεμιέρα (ελπίζουμε) μέσα στο 2022. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.