Καθυστερεί και πάλι το No Time to Die εξαιτίας της πανδημίας

Καλό Νοέμβριο πλέον από τον James Bond
22 Ιανουαρίου 2021 08:35
Καθυστερεί και πάλι το No Time to Die εξαιτίας της πανδημίας

Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα πλέον όταν ακούμε για καθυστερήσεις ταινιών και ακουγόταν τις τελευταίες εβδομάδες πως μεγάλες κυκλοφορίες του 2021 θα έχαναν το ραντεβού τους. Μια από αυτές είναι το No Time to Die, το οποίο έχει λάβει απανωτές καθυστερήσεις και αντί να παρακολουθήσουμε τον ερχόμενο Απρίλιο, παίρνει εκ νέου παράταση η ημερομηνία του. 

Την λιτή ανακοίνωση έκανε η εταιρία παραγωγής MGM, μέσα από τον λογαριασμό του James Bond franchise στο Twitter, και πλέον η 25η ταινία του 007 αναμένεται τον Οκτώβριο του 2021

Η νέα καθυστέρηση σημαίνει πως το φιλμ του σκηνοθέτη Cary Fukunaga θα κάνει πρεμιέρα 18 μήνες μετά την αρχική του ημερομηνία προβολής. Δεν αποκλείεται να ακολουθήσει το ντόμινο και άλλες μεγάλες κυκλοφορίες που αναμένονται γύρω στον Απρίλιο-Μάιο (βλ. Black Widow, Fast & Furious 9).

Κανένας στην MGM, η οποία βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση έχοντας βάλει επισήμως πωλητήριο, δε θέλει να ρισκάρει την κυκλοφορία του εν λόγω φιλμ, μιας και σε φυσιολογικές συνθήκες θα έφτανε το $1 δισ. σε εισπράξεις. Πρόκειται άλλωστε για την τελευταία παράσταση του Daniel Craig ως Bond επομένως αυτό από μόνο του είναι ένας λόγος για να πάει κανείς στις αίθουσες. 

Με τον κορωνοϊό όμως να καλπάζει σε πολλές χώρες και οι εμβολιασμοί να μην φτάνουν ακόμα στα επιθυμητά επίπεδα, τα στούντιο παραγωγής παίρνουν τις δύσκολες αλλά αναγκαίες αποφάσεις.