Στο Apple TV+ θα προβληθεί η ταινία του Ναπολέοντα με τον Joaquin Phoenix

Πρόκειται για τη νέα ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Ridley Scott το 2022
15 Ιανουαρίου 2021 08:28
Στο Apple TV+ θα προβληθεί η ταινία του Ναπολέοντα με τον Joaquin Phoenix

Τον περασμένο Οκτώβριο μάθαμε πως ο Ridley Scott αναμένεται να γυρίσει μια ταινία βασισμένη στη ζωή του Ναπολέοντα Βοναπάρτη, με τον βραβευμένο με Όσκαρ, Joaquin Phoenix, στον ομώνυμο ρόλο.

Οι νέες πληροφορίες που φέρνει το Collider αναφέρουν πως η Apple εξαγόρασε το project από την 20th Century Studios (πρώην Fox), κάνοντας μια σημαντική επένδυση πάνω σε αυτό και θα το προβάλλει μέσω του Apple TV+. Άλλωστε η Apple είχε συνάψει συμφωνία με την εταιρία παραγωγής του διάσημου σκηνοθέτη, Scott Free, για την ανάπτυξη τηλεοπτικών σειρών. 

Να σημειώσουμε πως όταν οι κάμερες θα ξεκινήσουν να γυρνάνε το 2022 για το Kitbag, όπως θα ονομάζεται η ταινία επίσημα, όταν ο Scott θα είναι 84 χρονών. Η ταινία θα εξιστορήσει την άνοδο του στρατηλάτη και αυτοκράτορα στην εξουσία, μέσα από το πρίσμα της τοξικής σχέσης του με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα. 

Ο Scott είχε πει τα εξής σε πρόσφατη συνέντευξή του για το Kitbag:

Ήρθε από το πουθενά και κυριάρχησε τους πάντες, αλλά την ίδια ώρα είχε κηρύξει έναν ρομαντικό πόλεμο με την μοιχαλίδα σύζυγό του, Ζοζεφίνα. Κατέκτησε τον κόσμο προσπαθώντας να κερδίσει την αγάπη της και όταν δεν μπορούσε τον κατακτούσε για να την καταστρέψει και έτσι κατέστρεψε και τον εαυτό του στην πορεία. 

Παρά την προχωρημένη του ηλικία δε δείχνει σημάδια κόπωσης και ετοιμάζει ακόμη δύο μεγάλα projects. Τον Οκτώβριο του 2021 αναμένεται να κυκλοφορήσει το "The Last Duel" με τους Matt Damon, Adam Driver και Ben Affleck, που θεωρείται ένας σημαντικός διεκδικητής των Oscars, ενώ τον Μάρτιο θα ξεκινήσει τα γυρίσματα του "Gucci".