Πότε θα ενταχθούν οι X-Men στο MCU; Ο Kevin Feige μιλά για τα σχέδια της Marvel Studios

Σκέφτονται ακόμα το πώς και πότε θα κάνουν οι μεταλλαγμένοι το ντεμπούτο τους
13 Ιανουαρίου 2021 12:24
Πότε θα ενταχθούν οι X-Men στο MCU; Ο Kevin Feige μιλά για τα σχέδια της Marvel Studios

Ο ιθύνων νους του MCU μίλησε για ακόμη μια φορά για την πολυπόθητη ένταξη των X-Men στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, ύστερα από την εξαγορά των δικαιωμάτων του franchise από την 20th Century Fox. Σε νέα του συνέντευξη στο ScreenRant ο Kevin Feige, επικεφαλής της Marvel Studios μίλησε για την πρόοδο του εν λόγω project και πως σκέφτεται να ενσωματωθούν οι μεταλλαγμένοι στην εξίσωση.

Μιας και οι Fantastic Four ανακοινώθηκαν επίσημα πως εντάσσονται στο MCU με νέα ταινία και τον Jon Watts (Spider-Man: Far From Home) στη σκηνοθεσία, όλοι περίμεναν και την ανακοίνωση του ερχομού των X-Men, κάτι που δεν έγινε τελικά στο πλαίσιο του Disney Investor's Day.

To Screenrant όμως έκανε την σχετική ερώτηση και ο Feige απάντησε:

Ξέρετε πόσο πολύ λατρεύω τους X-Men. Ήταν ο λόγος που ξεκίνησα τη δουλειά αυτή. Δεν μπορώ να σας πω κάτι πριν το ανακοινώσουμε επίσημα, αλλά σας διαβεβαιώ πως γίνονται συζητήσεις εδώ και καιρό για αυτό εσωτερικά και συνεχίζουν να γίνονται.

Τι μας λέει αυτή η δήλωση; Πως ακόμα η Marvel Studios σκέφτεται το πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή και τον τρόπο με τον οποίο θα εμφανιστούν αναπόφευκτα οι μεταλλαγμένοι στο MCU. Σίγουρα υπάρχει ένα πλάνο, όμως με όλα όσα έχει να προσφέρει η Marvel μέσα στα επόμενα χρόνια πραγματικά θα μπούκωναν και οι fans από μια ακόμη τέτοιου βεληνεκούς ανακοίνωση. Κάθε πράγμα στον καιρό του λοιπόν.