Το νέο trailer του Judas and the Black Messiah έφτασε και "βλέπει" την κούρσα των Oscars

Το πόνημα της Warner Bros. κάνει πρεμιέρα σύντομα
13 Ιανουαρίου 2021 09:20
Το νέο trailer του Judas and the Black Messiah έφτασε και "βλέπει" την κούρσα των Oscars

Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που είδαμε ή μάθαμε κάτι για το επερχόμενο φιλμ της Warner Bros, το “Judas and the Black Messiah”. Το φιλμ του Shaka King πάει καρφί για τα Oscars και απαρτίζεται από τους Daniel Kaluuya (Get Out, Sicario), LaKeith Stanfield (Knives Out, Sorry to Bother You), Martin Sheen (Apocalypse Now, The Departed) και Jesse Plemons (The Irishman, Breaking Bad, El Camino).

Τώρα, η Warner είπε να δημοσιεύσει το δεύτερο trailer της ταινίας για να ζεστάνει το κλίμα και παίρνουμε μια καλύτερη γεύση από το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε. Στην υπόθεση της ιστορίας θα δούμε τον Fred Hampton, ο οποίος δολοφονήθηκε όταν ήταν 21 ετών από το FBI και την αστυνομία του Σικάγο το 1969. Απέναντί του ήταν ο William O'Neal που ήταν πληροφοριοδότης του FBI που «έδωσε» τους «Μαύρους Πάνθηρες» στην αστυνομία και οδήγησε στη δολοφονία του Hampton.

Το Judas and the Black Messiah θα προβληθεί σε επιλεγμένα σινεμά στις 12 Φεβρουαρίου και την ίδια μέρα μέσα από το HBO Max. Δείτε το trailer παρακάτω.