Ο σταρ του "Bridgerton" είναι ένας από τους υποψήφιους James Bond (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με τα στοιχηματικά πρακτορεία της Βρετανίας
10 Ιανουαρίου 2021 21:41
Ο σταρ του "Bridgerton" είναι ένας από τους υποψήφιους James Bond (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το "μπαμ" που έκανε ο Regé-Jean Page μέσα από το "Bridgerton", τη νέα δημοφιλής σειρά του Netflix, οι μετοχές του άρχισαν να σκαρφαλώνουν στο Χόλιγουντ. Από "Δούκας του Χέιστινγκς", όμως, πώς κατέληξε ανάμεσα στους υποψήφιους μελλοντικούς James Bond; 

Το debate γύρω από το ποιος θα διαδεχθεί τον Daniel Craig μετά το No Time to Die δεν σταματά για τους fans του "007" και πόσο μάλλον για τους Βρετανούς, οι οποίοι έχουν σαν εθνικό σπορ το να στοιχηματίζουν κιόλας στους πιθανούς διαδόχούς του. Και το νεότερο καυτό όνομα που αναδείχθηκε από το στοιχηματικό site, Labdrokes, είναι αυτό του 30χρονου ηθοποιού. Κάτι που ίσως ο ίδιος προκάλεσε με ένα tweet του στις 16 Δεκεμβρίου όταν και προμοτάροντας το Bridgerton, έπαιξε με τις λέξεις και τις ατάκες του Bond:

Οι πιθανότητές του βρίσκονται στις 5/1 από εκεί που ήταν 40/1 και έτσι τοποθετείται στην 4η θέση, κάτι που στον κόσμο των στοιχημάτων είναι αξιοσημείωτο. Ωστόσο, ακόμα ο επικρατέστερος για να διαδεχθεί τον Craig είναι ο αγαπημένος όλων Tom Hardy, με τον James Norton να τον ακολουθεί ακριβώς από πίσω και τον Idris Elba να συμπληρώνει την τριάδα. 

Ο ίδιος βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος στην εκπομπή "The Tonight Show with Jimmy Fallon" εκεί όπου ο παρουσιαστής φυσικά και τον ρώτησε για τις φήμες που ξέσπασαν. Όπως θα δείτε και παρακάτω στο βίντεο είπε χαρακτηριστικά:

"Νομίζω πως το ίντερνετ νομίζει πολλά πράγματα και αυτό είναι ένα από τα πιο ευχάριστα. Οπότε θα τους ευχαριστώ για όσο πάει. Νομίζω πως πρέπει να σας μεταφράσω ένα στοιχείο της βρετανικής κουλτούρας. Το οποίο λέει πως εάν είσαι Βρετανός και κάνεις κάτι αναγνωρισμένο, που ο κόσμος θα σέβεται, τότε αρχίζουν να κολλάνε την ταμπέλα του Bond. Είναι σαν ένα παράσημο, σαν να παίρνεις το παράσημο του Bond. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι παραπάνω όμως. Είμαι πολύ πολύ χαρούμενος που απέκτησα αυτό το παράσημο. Χαίρομαι που βρίσκομαι σε μια παρέα ανθρώπων που το έχουν επίσης, αλλά είναι απλά ένα παράσημο."