Τέλος ο Cyborg του Ray Fisher από το DCEU - Τον ξέγραψαν και από το "The Flash"

Ο Ray Fisher είχε εκφράσει δημόσια ότι δεν θα συνεργαζόταν με τον νέο πρόεδρο της DC Films
07 Ιανουαρίου 2021 20:32
Τέλος ο Cyborg του Ray Fisher από το DCEU - Τον ξέγραψαν και από το "The Flash"

Το τέλος της εποχής του Zack Snyder φαίνεται να ακολουθεί και ένας από τους χαρακτήρες που γνωρίσαμε μέσα από το Justice League. Ο Ray Fisher που υποδύεται τον Cyborg στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC θεωρείται "παρελθόν" από την επερχόμενη ταινία The Flash με τον Ezra Miller όπου θα πραγματοποιούσε μια cameo εμφάνιση, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Το ρεπορτάζ του The Wrap αναφέρει πως τα τελευταία tweets του λαλίστατου για τα κακώς κείμενα της Warner Bros. ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Fisher στις 30 Δεκεμβρίου γνωστοποίησε πως δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί με τον Walter Hamada, το νέο πρόεδρο της DC Films, καθώς τον χαρακτήρισε ως "συνεργό":

"Ψεύδεται και η αποτυχημένη βολή του PR της Warner Bros. της 4ης Σεπτεμβρίου είχαν ως σκοπό να υπονομεύσουν τα πολύ πραγματικά προβλήματα με την έρευνα στην παραγωγή του Justice League. Δε θα συμμετέχω σε καμία παραγωγή που να σχετίζεται το όνομά του." έγραφε στο tweet. 

Να αναφέρουμε πως οι ισχυρισμοί του Fisher δεν απεδείχθησαν ποτέ -αν και μια έρευνα για αυτό είχε διεξαχθεί, κατηγορώντας τον Joss Whedon για απρεπή και απάνθρωπη συμπεριφορά προς το πρόσωπό του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Justice League. 

Η Warner Bros. πήρε στα σοβαρά τα λόγια του και λέγεται πως ξεγράφτηκε ο ρόλος του εντελως από την πολυαναμενόμενη ταινία την οποία ανέλαβε ο Andy Muschietti, σκηνοθέτης των IT, σε σενάριο της Christina Hodson του Birds of Prey

Από το ίδιο ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά πως στο The Flash θα δούμε μια διασκευή του διάσημου "Flashpoint" storyline με δύο Batman να εμφανίζονται από διαφορετικά timelines, τους οποίους θα υποδυθούν οι Michael Keaton και Ben Affleck

Επομένως, η τελευταία φορά που θα δούμε τον Cyborg του Fisher θα είναι στο τετραμερές επεισοδιακό Zack Snyder's Justice League τον ερχόμενο Μάρτιο στο HBO Max.