Ο Διάβολος κυριεύει το μυαλό μιας γυναίκας στο θρίλερ “The Reckoning” (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται τον Φεβρουάριο σε επιλεγμένα σινεμά και On Demand
07 Ιανουαρίου 2021 10:06
Ο Διάβολος κυριεύει το μυαλό μιας γυναίκας στο θρίλερ “The Reckoning” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η RLJE Films έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από την επερχόμενη θρίλερ ταινία, “The Reckoning”, του Neil Marshall. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Marshall έχει δουλέψει σε πολλά δημοφιλή franchises, όπως είναι το Hellboy (2019), το The Descent, ενώ έχει σκηνοθετήσει και μερικά επεισόδια του Game of Thrones.

Στην υπόθεση θα δούμε τη ζωή της Grace Haverstock (Charlotte Kirk), μετά που έχασε τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια μιας πανούκλας, να κατηγορείτε ότι είναι μάγισσα και τέθηκε υπό κράτηση από έναν κυνηγό μαγισσών, τον Judge Moorcroft (Sean Pertwee). Αναγκάζοντας να υπομείνει σωματικά και συναισθηματικά βασανιστήρια ενώ διατηρεί σταθερά την αθωότητά της, η Grace πρέπει να αντιμετωπίσει τους δικούς της εσωτερικούς δαίμονες, καθώς ο ίδιος ο Διάβολος αρχίζει να μπαίνει στο μυαλό της.

Στο εν λόγω φιλμ πρωταγωνιστούν οι: Charlotte Kirk, Joe Anderson, Steven Waddington και Sean Pertwee, ενώ γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Neil Marshall, με τους Charlotte Kirk και Edward Evers-Swindell να έβαλαν και αυτοί το λιθαράκι τους στο σενάριο.

Το The Reckoning θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένα σινεμά, On Demand και digital HD μορφή στις 5 Φεβρουαρίου. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.